Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

co zrobic z takim facetem

Polecane posty

znamy sie kilka miesiecy, jestesmy ze soba..było super aleod jakiegos juz czasu jego stosunek do mnie sie zmienił zaczał byc olewczy, mniej czuły itd w koncu nie wytzrymałam postanowiałam sie znim spotkac i zakonczyc..wiec powiedziałam mu ze chyba nie ma sensu zebysmy razem byli, ze jego strony nic nie ma a ja juz jestem zmeczona czekaniem az mu zacznie zalezec. Wygarnełam mu prawie wszystko co miałam. On zas powiedział ze to nie jest tak ze nie chce ze mna byc ze mu nie zalezy, poprostu sie zablokował sam nie wie czemu, ze nie chce zeby tak było ale nie moze sobie z tym poradzic. Potem pojechalismy do mnie, powiedział ze go zdołowałam tym co mu powiedziałam , ze teraz nie powie mi nic, ze musi przemyslec na spokojnie bo ma za bardzo głowe nabita..potem mnie przytulił..i sie prawie popłakał widzałam ze z trudem powstrzymywał łzy..zdecydowalismy ze pogadamy o tym nastepnym razem..zebypomyslał czego chce..pojechal..napisał ze przeprasza za swoje dzisijsze zachowanie..a potem napisał ze czasem jest mocno zagubiony w tym zyciu i nie wie jak z tego wybrnac, nie apanuje nad tym i stwierdza ze zeswirował i nie chce zebym przez niego cierpiała Mnie na nim zalezy, to swietny facet, strasznie sympatyczny sereczny, szcery..ale z drugiej strony strasznie słaby psychicznie..co robic?

ja sama juz sie pogubiłam...z jednej strony meczy mnie jego niezdecydowanie..a z drugiej wiem ze to dobry wartosciowy facet, który bedzie lojalny wobec mnie , poza tym bardzo pasujemy do sibie i jest mogłoby byc tego cos super z drugiej zas mam wrazenie ze czasem sie zmusza...

Gość jakajkajkjakkjajjaa
moim zdaniem jemu na tobie nie zalezy i juz nie umie ci chlopak o tym powiedziec wprost, wiec kreci, smuci sie, czuje sie zagubiony w uczuciu nie ma niepewnosci, zero niepewnosci, facet lata za baba jak cma za swiatlem wiec odpusc sobie i pozwol mu spokojnie odejsc

czasem troche taki ciapek powiem tak ze ma 27 lat, rok temu przeszedł depresje i to moze z tego wynikac jego zaburzenia emocjonalne poza tym ma tyle zalet ze ze swieca takiego szukac

Gość cos ma za plecami
z czego ta depresja z poprzedniego zwiazku?,moze boji sie angarzowac

Gość cos ma za plecami
to uwazaj na takiego

Gość szambonurek
o

....kobieta potrzebuje od mężczyzny przede wszystkim WSPARCIA!!! a Ty nigdy go nie dostaniesz!!!! Jeśli będziesz czekać...to możesz się nie doczekać...więc sama się zastanów czego chcesz.....