Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onaaa :)))

nieprzyjemne swedzenie ;/

Polecane posty

hej mam pewien wstydliwy problem otoz od 2 dni czuje nieprzyjemne swedzenie i lekkie szczypanie w kroczu... ale nie wydaje mi ze zeby bylo to jakies zapalenie czy cos innego gdyz dbam o higiene intymna i mam stalego partnera od ponad pol roku wiec nie moglam sie nigdzie niczym zarazic... w miejscach publicznych nie siadam tez na desce klozetowej wiec niemam pojecia od czego tak jest... ostatnio troche choruje, mam zapalenie oskrzeli i biore antybiotyki ale od tego tez nie powinnam odczuwac tych przykrych dolegliwosci ;/ czy znacie jakies srodkiktore moga mi pomoc? jesli w ciagu kilku dni te objawy nie ustana bede musiala odwiedzic lekarza...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 la canci贸n mas triste
"mam zapalenie oskrzeli i biore antybiotyki " ale o oczywi艣cie 偶e mog膮 :O

Udost臋pnij ten post

do apteki, kup Clotrimazolum i se posmaruj, 2 dni i bedzie dobrze...kosztuje jakies 3-4 z艂 :D:D

Udost臋pnij ten post

W SENSIE 呕E takie dolegliwo艣ci mog膮 by膰 po tym, bo antybiotyk zy艣ci flore bakt. bierzesz co艣 os艂onowego chocia偶?

Udost臋pnij ten post

Mascia sie nie wyleczy.... tylko tyle ze przestanie swedziec. Chyba ze sobie tubke zaaplikuje..... nie do tego jest masc.

Udost臋pnij ten post

nie zawsze sa potrzebne wyobra藕 sobie, globulki to juz na powazniejsze rzeczy...ja mialam tak ze 2 czy 3 razy i smarowanie wystarczylo po 2-3 dniach zero objaw贸w i spok贸j do dzisiaj :D:D

Udost臋pnij ten post

niestety nie biore zadnych taabletek oslonowych :( nie mialam nawet pojecia ze przez antybiotyk moge miec te dolegliwosci ;/ ale dzieki za rady :) z rana polece do apteki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rijedsk
To mo偶e by膰 dro偶d偶yca od antybiotyk贸w. Ja te偶 tak mia艂am. Globulki dopochwowe dosta艂am - Gynalgin i p贸藕niej os艂onowe Lactovaginal.

Udost臋pnij ten post

s膮 te偶 takie "probiotyki" dopochwowe :O g艂upio to brzmi, ale mo偶e dodatkowo co艣 takiego? bo pewnie o ochronie jelit nie pami臋ta艂a艣 :O g艂upia, dysbakteriozy chcesz si臋 nabawi膰 i umrze膰 na pierwsz膮 lepsz膮 bakteri臋 oportunistyczn膮? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rece opadaja
fajnego masz lekarza :O antybiotyki Ci przepisuje a nic os艂onowego Ci nie daje :O pogoni膰 takich lekarzy na Syberie

Udost臋pnij ten post

czo艂gista, ja mia艂am dysbakterioz臋 jelit :O po antybiotyku w艂a艣nie :O

Udost臋pnij ten post

no wlasnie lekarz nie mowil mi o zadnych tabletkach oslonowych ;/ wstyd mi za moja niewiedze, ale juz tyle razy bralam antybiotyki i nigdy nic mi nie bylo, ani zadna kumpela nie mowila o takim problemie wiec nie mialam pojecia ze powinnam brac te tableki

Udost臋pnij ten post

czo艂gista, mo偶liwe, jak mi lekarze te偶 nic nie m贸wili 偶e trzeba, a du偶o chorowa艂am i jak mia艂am kilkukrotnie w ci膮gu roku antybiotyki o szerokim spektrum dzia艂ania przepisywane, niemal偶e co miesi膮c albo dwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D0MINIKAAA
koniecznie poczytaj o probiotykach lub niech lekarz ci doradzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arz
LACIDOFIL odnowi naturaln膮 flor臋 bakteryjn膮,zar贸wno uk艂adu pokarmowego,jak i p艂ciowego... Dieta jogurtowa... Swojego mena te偶 smaruj tym CLOTRIMAZOLEM...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcha
Rozroznijcie probiotyki doustne, na trawienie i dopochwowo kt dzialaja profilaktycznie a nie leczniczo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcha
Rozroznijcie probiotyki doustne, na trawienie i dopochwowo kt dzialaja profilaktycznie a nie leczniczo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zap艂odniona Halinka
Grzybica pochwy albo nad偶erka! natychmiast udaj si臋 do ginekologa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zap艂odniona Halinka
Czy zapach wydzieliny zmieni艂 swoj膮 wo艅 albo g臋sto艣膰 i kolor 艣luzu uleg艂a zmianie?

Udost臋pnij ten post