Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa :)))

nieprzyjemne swedzenie ;/

Polecane posty

hej mam pewien wstydliwy problem otoz od 2 dni czuje nieprzyjemne swedzenie i lekkie szczypanie w kroczu... ale nie wydaje mi ze zeby bylo to jakies zapalenie czy cos innego gdyz dbam o higiene intymna i mam stalego partnera od ponad pol roku wiec nie moglam sie nigdzie niczym zarazic... w miejscach publicznych nie siadam tez na desce klozetowej wiec niemam pojecia od czego tak jest... ostatnio troche choruje, mam zapalenie oskrzeli i biore antybiotyki ale od tego tez nie powinnam odczuwac tych przykrych dolegliwosci ;/ czy znacie jakies srodkiktore moga mi pomoc? jesli w ciagu kilku dni te objawy nie ustana bede musiala odwiedzic lekarza...

Gość la canción mas triste
"mam zapalenie oskrzeli i biore antybiotyki " ale o oczywiście że mogą :O

do apteki, kup Clotrimazolum i se posmaruj, 2 dni i bedzie dobrze...kosztuje jakies 3-4 zł :D:D

W SENSIE ŻE takie dolegliwości mogą być po tym, bo antybiotyk zyści flore bakt. bierzesz coś osłonowego chociaż?

Mascia sie nie wyleczy.... tylko tyle ze przestanie swedziec. Chyba ze sobie tubke zaaplikuje..... nie do tego jest masc.

nie zawsze sa potrzebne wyobraź sobie, globulki to juz na powazniejsze rzeczy...ja mialam tak ze 2 czy 3 razy i smarowanie wystarczylo po 2-3 dniach zero objawów i spokój do dzisiaj :D:D

niestety nie biore zadnych taabletek oslonowych :( nie mialam nawet pojecia ze przez antybiotyk moge miec te dolegliwosci ;/ ale dzieki za rady :) z rana polece do apteki

Gość rijedsk
To może być drożdżyca od antybiotyków. Ja też tak miałam. Globulki dopochwowe dostałam - Gynalgin i później osłonowe Lactovaginal.

są też takie "probiotyki" dopochwowe :O głupio to brzmi, ale może dodatkowo coś takiego? bo pewnie o ochronie jelit nie pamiętałaś :O głupia, dysbakteriozy chcesz się nabawić i umrzeć na pierwszą lepszą bakterię oportunistyczną? :O

Gość rece opadaja
fajnego masz lekarza :O antybiotyki Ci przepisuje a nic osłonowego Ci nie daje :O pogonić takich lekarzy na Syberie

czołgista, ja miałam dysbakteriozę jelit :O po antybiotyku właśnie :O

no wlasnie lekarz nie mowil mi o zadnych tabletkach oslonowych ;/ wstyd mi za moja niewiedze, ale juz tyle razy bralam antybiotyki i nigdy nic mi nie bylo, ani zadna kumpela nie mowila o takim problemie wiec nie mialam pojecia ze powinnam brac te tableki

czołgista, możliwe, jak mi lekarze też nic nie mówili że trzeba, a dużo chorowałam i jak miałam kilkukrotnie w ciągu roku antybiotyki o szerokim spektrum działania przepisywane, niemalże co miesiąc albo dwa...

Gość D0MINIKAAA
koniecznie poczytaj o probiotykach lub niech lekarz ci doradzi

Gość arz
LACIDOFIL odnowi naturalną florę bakteryjną,zarówno układu pokarmowego,jak i płciowego... Dieta jogurtowa... Swojego mena też smaruj tym CLOTRIMAZOLEM...

Gość mcha
Rozroznijcie probiotyki doustne, na trawienie i dopochwowo kt dzialaja profilaktycznie a nie leczniczo.

Gość mcha
Rozroznijcie probiotyki doustne, na trawienie i dopochwowo kt dzialaja profilaktycznie a nie leczniczo.

Gość zapłodniona Halinka
Grzybica pochwy albo nadżerka! natychmiast udaj się do ginekologa!

Gość zapłodniona Halinka
Czy zapach wydzieliny zmienił swoją woń albo gęstość i kolor śluzu uległa zmianie?