Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina318

problem z babcią mojego dziecka

Polecane posty

Gość ewelina318

Witam, poradźcie mi jak wytłumaczyć kilkuletniemu dziecku, że nie zostanie u babci. Teściowa przekupuje ją zabawkami, wmawia, że będzie pozwalała na rzeczy na które ja jej zabraniam. Nie mam potrzeby i ochoty dziecka u niej zostawiać. Rozmowa z teściową nic nie daje, więc powiedźcie jak wytłumaczyć dziecku zachowanie babci

ciezko bedzie,chyba ze porozmawiasz z mezem,syn to co innego niz synowa....to on powinien z nia porozmawiac.....niektore tesciowe jak sie upra to nawet na zlosc Tobie....tak dla zasady

Gość ewelina318
moja teściowa myśli, że urodziłam dziecko dla niej i to ona powinna je wychowywać:-((

Gość saleminka8
ewelina a ogladałas film z jenifer Lopez ? przywal jej patelnią :P żartowałam :) konsekwetnie,roche wrednie powiedz,mi się też wtrącała w to jak co i dlaczego robię z dzieckiem ;) ale jak wyszło,ja wiedziałam lepiej :P i powiedziałam jej to,musiałam być troche wredna... ale dziecku nie wytłumaczysz,niestety. bo byś musiała powiedzieć,że babcia robi tak ze względu na to by dziecko bardziej ja lubiło niż mamusie...a to hmm