Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam mapki

WOLNY CZAS JAK SPĘDZACIE Z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość szukam mapki

jak spedzacie czas ze swoim chłopakiem?...co robicie popoludniami i wieczorami???

Gość szukam mapki
jest tu ktos?????????

Gość pieprzymy sieeee

Gość szukam mapki
prosze o rozsądne wypowiedzi

Gość spedzamy czas bardzo ciekawie
zajmujac sie naszymi hobby, wyjezdzajac z przyjaciolmi lub robiac imprezy.

Gość spedzamy czas bardzo ciekawie
aa, zapomniałam napisać, nasze hobby to wyławianie perełek z osiedlowych kontenerów PCK w Półtusku:classic_cool:

Gość mała niunia89
ja też nie mam pomyśłu. Bo ile można na zakupy chodzić, na spacer, albo tv oglądać:(

Gość kklmop
rozmawiamy!

Gość onill
no u mnie to samo niestety albo siedzimy w domu i oglądamy tv, od czasu do czasu zdarzy sie wyjscie ze znajmomymi ale to tak raz na miesiąc , w wekedny chodzimy do kina ale tylko ww weekendy - nigdy nie bylismy w tygodniu czasem idziemy na spacer zawsze jednak krotki, czasem łazimy "po" sklepach a przewanie siedzimy w domu niestety ale nie wiem co mozna jeszcze robic mamy jedna pasje ale niestety ona duzo kosztuje i pozwalamy sobie na nią 2 razy w miesiacu

Gość jedyna poprawna odpowiedź
seks, seks i seks

Raz na tydzien/dwa robimy sobie kolacje przy swiecach - czasem to eksperymenty kulinarne :) oboje interesujemy sie Slowianami, wiec szyjemy stroje, czytamy ksiazki historyczne, szukamy wspolnie czegos w Necie, chodzimy do muzeow i na wystawy. Jezdzimy z przyjaciolmi do lasu, nad jezioro, na dzialke. Organizujemy festyny i pokazy. Robie mu zdjecia... Jezdzimy na koncerty, odwiedzamy znajomych w innych miastach. Zwiedzamy okoliczne zabytki, chodzimy do palmiarni, arboretu, ogrodu botanicznego, zoo. Az brak czasu na wszystko :) W srode turniej luczniczy ze znajomymi, w piatek spotkanie w kawiarni z kolezankami i kolegami, w sobote z kumpela swietujemy Beltaine ;)

czesto problemy z wolnym czasem wynikaja ze zlego dobrania sie partnerow. tak nudno spedzacie czas bo nie wiecie co wymyslec, czy wasze pomysly sie nie podobaja drugiemu z partnerow

Gość ąłwłar
energiczna, z tymi strojami to na serio???? :D:D:D

Gość turbulencyjny
a co zrobic jak ja wole spedzac czas wolny w ruchu, a dziewczyna odpoczywajac. np. pojedzmy nad jezioro= polezmy i gadajmy. a ja bym wolal plywac i kajaki

turbulencyjny. Związek to sztuka kompromisu. Czemu najpierw nie popływacie a potem nie poleżycie na brzegu? Najpierw aktywnie, a później odpoczynek?

Gość turbulencyjny
a jak kompromis musi ciagle przychodzic z mojej strony? oczywiscie - moglbym sam na kajakach poplywac. ale co to wtedy za radosc jak nie mozna z najblizsza osoba pozniej wspominac tego. a z lezenia plackiem to tez nie ma co wspominac, bo co tu wspominac

Jest tyle sposobów na spędzenie czasu razem, tymbardziej,ze jest juz ciepło :) Ja z moim to nawet nudzic się lubię:) Jak jest brzydko lub gdy jesteśmy zmęczeni to oglądamy filmy, gramy w gry, oblądamy mecze piłkarskie ( oboje kochamy połkę nozną) i duuuzo rozmawiamy. Gdy jestesmy głodki to idziemy w ciekawe miejsce cos pysznego zjesc, chodzimy na spacery, do lasu, pokarmić łąbędzie :D Jezdzimy na rowerach, chodzimy na działkę, robimy grilla, chodzimy na imprezy ze znajomymi :) Dłuuugi weekend się zbliza :D

mieszkamy razem wiec jak juz siedzimy w domu to ogladamy horrory albo komedie, gramy w karty, gotujemy, robimy wycieczki, spotykamy sie ze znajomymi a w weekendy spelniamy swoje pasje i pracujemy zarazem ( On jest perkusistą a a ja wokalistka w tym samym zespole:)) )

Gość klassi
My gramy w planszówki, go, szachy pieczemy ciasta, gramy na PS3 w ruchowe gry (przy okazji spalamy kalorie) Jak chcemy gdzieś wyjść i nie mamy pomysłu to sprawdzamy na http://www.pogodzinach.pl/ co akurat ciekawego się dzieje na mieście i wybieramy najbardziej odpowiednią dla nas opcję.

Gość gość
moim zdaniem bardzo fajnie można spędzić czas na wspólnych wyjazdach, można zobaczyć wiele fajnych miejsc, oprócz tego odpocząć. Ja ze swoim chłopakiem byłam jakiś czas temu w Krakowie i bawiliśmy się super. Bardzo fajne miasto, do tego jeszcze zatrzymaliśmy się w tym hotelu http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/ z którego wszędzie było bardzo blisko i mogliśmy sobie zrobić spacerki i nad Wisłą i na Kazimierz i do rynku

Gość gość
ostatnio bylismy na gokartach w http://www.xdrivekarting.pl/ i teraz zamierzamy zebrac grupke znajomych i isc na paintballa. Romantyczne kolacyjki juz nam sie przejadly:)

Gość oknosa
Najlepsza opcja to filmy. My namiętnie oglądamy wieczorami. Mąż zawsze nas zaopatruje przez filefox.pl w fajne pozycje kinowe. Jest co oglądać i powiem Wam, że to zbliża ;)