Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam mapki

WOLNY CZAS JAK SPĘDZACIE Z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość gość
kto co lubi, my ostatnio razem pobiegliśmy w biegu niepodległości pko bp. super sprawa

Gość gość
czasem wspólnie chodzimy na basen czy pobiegać, a czasem siedzimy we dwoje i np. układamy puzzle, ja trochę też zaraziłam się pasją od chłopaka, on uwielbia budować modele, kupujemy materiały do budowy modeli np. w http://www.modelmaking.pl/ i wtedy mamy zajęcie na jakiś czas

Gość gość
Ostatnio poszliśmy na całość i wypożyczyliśmy sobie motocykle :D Nawet nie wiedziałam, że u nas można zrobić cos podobnego! Firma podobno od niedawna u nas funkcjonuje, a do ego to chyb jedyna taka sieć wypożyczalni w Polsce! :D Jeśli ktoś ma ochotę na aktywne spędzanie czasu we dwoje, polecam bardzo http://www.abacusbikes.pl/

Gość gość
Byliśmy ostatnio trochę pozwiedzać, wypożyczyliśmy motocykle od www.abacusbikes.pl i było naprawdę super:) Świetna zabawa, ogromna wygoda to jedne z wielu plusów takiego rozwiązania, również polecam! Trzeba próbować nowych rzeczy! :D

Gość Katarzyna1979
Strzelamy! Raz w miesiącu strzelamy (serio, ja też^^). Ostatnio strzelaliśmy we Wrocławiu na małej wyjazdówce - znajomi ze studiów pouciekali do innych miast, więc postanowiliśmy chociaż ich odwiedzić (odległość z Katowic nie jest aż tak zabójcza). Jako, że oni jeszcze nigdy nie strzelali, zabraliśmy ich (w ich mieście :D) na strzelnicę. Wybraliśmy pierwszą lepszą - progun - i świetnie się bawiliśmy przez następne 4h. Polecam to rozwiązanie nawet jako sposób na randkę. Wiedza jest przydatna (kto wie co się może stać), wrażenia niepowtarzalne.

Gość MariolaMoskala
W ubiegłym tygodniu zabrał mnie na strzelnicę Progun. Było całkiem fajnie - pierwszy raz trzymałam 'gnata' w dłoni :D