Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanda ddrr

kurcze co to sa te ksetony, pawlacze i jakies tam lamperie??????

Polecane posty

Gość wanda ddrr

co to sa te ksetony, pawlacze i jakies tam lamperie?????? bo moze mam i nie wiem co mam

Gość wanda ddrr
nie chce mi się zaglądać do encyklopedii

Gość wanda ddrr
czy kazdy musi znac wszystkie znaczenia slow, wiedziec wszystkoi co czym jest?? chyba duzo osob nie wie co to jest bo jeszcze nikt nie odpowiedzial. a ty 30 dziecha niby taka madra jestes a na pytanie nie odpowiedzialas??mmm..

mam w domu taki pawlacz w korytarzu ktory jest caly w boazeri, nawet sufit. u mnie w domu nie mowi sie pawlacz, wiec rozumiem ze ktos moze miec te rozne rzeczy nie wiedzac ze to sie tak akurat nazywa

Gość wanda ddrr
dzieki ostra za wytlumaczenie.No i okazalo sie ze mam w domu pawlacz a u cioci jest nawet lamperia,kasetonow to niewidzialam u nikogo,chyba te kasetony to ludzie w blokach bardziej maja.

wanda, nie jestem taka madra, wiem, co to kasetony i pawlacze, lamperie nie bylam pewna, ale poszukalam. Po prostu nie rozumiem, dlaczego zadajesz na Kafe pytanie o cos, czego definicja ze zdjeciami jest do znalezienia w 1 min za pomoca komputera, internetu i strony Google. Moim zdaniem takie zachowanie to przejaw lenistwa i niemyslenia. A tego nie lubie!