Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki2410

jak reaguja prawdziwe rzesy po kilkumiesiecznym doklejaniu sztucznych

Polecane posty

Gość viki2410

Witam ! Jestem ciekawa czy któraś z Was regularnie przez kilka miesięcy bez dłuższych przerw doklejała sobie sztuczne kępki rzęs i jak na to reagowały jej naturalne rzęsy? Czy sie nie osłabiły, nie wypadały podczas zmiany kępek? Bo ja mam naturalne słabe i krótkie a te sztuczne sa bajeczne i chciałabym je nosić długo ale boje się co bedzie jak je w końcu kiedyś zdejmę.... Kosmetyczka zapewnia,że to nie mam wpływu na naturalne rzęsy ale ja wolałabym znać Wasze zdanie, z doświadczenia. Dziekuję.

Gość pannaanna23
Jesli stylistka rzęs stosuje dobre kosmetyki, kleje to nie powinnas sie absolutnie stresowac tym jak bedą wyglądały Twoje rzesy.Ja wybrałam Nouveau Scarę od Nouveau Lashes, bo stawiają na efekt niepoklejonych rzęs. Byłam na pokazie Max Lash i rzęsy były strasznie posklejane. Nouveau lashes uczą rozdzielonych rzęs i babka podczas szkolenia bardzo zwracała na to uwagę. Wiec wiem też jakich efektów mogą sie spodziewać moje klientki.

Gość sikkorska2
Czyli po prostu rozwiazanie jest jedno. Albo wybierasz dobre metody przedłużania rzęs, albo po prostu decydujesz sie tez na profesjonalne szkolenia.

Gość gość
Przedłużam od roku. Z tego co widzę moje naturalne rzęsy nie są w gorszym stanie niż były. Trochę ich wypada ale nie wiem czy po prostu przy przedłużanych rzęsach bardziej się zwraca na to uwagę bo jest to bardziej widoczne. Moje naturalne rzęsy są bardzo krótkie i jasne więc pewnie normalnie nie zauważyłabym że mi wypadła rzęsa...gdy wypada rzęsa z doklejoną to widać bo jest o wiele dłuższa i grubsza. Przedłużam rzęsy od czerwca zeszłego roku i będę robić to nadal, bo od tego czasu moje rzęsy nie widziały tuszu do rzęs ani żadnych środków do makijażu. Jakiś czas temu zrobiłam sobie permanentną kreskę na górnej powiece więc gdy wstaję rano już nic nie muszę robić "z twarzą". Polecam.

Gość gość
i z taką kreseczkę już nigdy nie będziesz mogła być naturalna... :)

Gość kinkowwwa
Polecam obejrzec ten program, tu na pewno dowiecie sie bardzo dużo własnie miedzy innymi i przedłużeniu rzęs http://vimeo.com/78780850

Gość olliska23
Zgadzam sie ze jedna co profesjonalizm to profesjonalizm. I własnie wówczas też mamy pewność ze nasze rzesy dobrze wygladaja i ze nic sie nie dzieje potem po zdjęciu ich.