Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa....................

Okres w ciąży?

Polecane posty

pytanie do kobiet w ciąży!ktora z was miala okres w ciąży?czy rozni sie on od normalnego okresu?

Gość asdasd
podobno okres mozna meic do 3 miesiaca w cioazy ;D i jest on normalny ;p

Gość osobiście nie
ale koleżanka miała i przez to nie wiedziała że jest w ciązy,jednak to nie był normalny okres tylko taki mało obfity,to wzbudziło jej podejrzenia,ale jeśli jesteś w ciąży i masz krwawienie to podstawa to do lekarza

Gość marvotama
ja miałam okres będąc w ciąży tzn w ciążę zaszłam 30 lipca a ikres miałam 16 sierpnia normalnie przez 4 dni przy drugiej ciąży identycznie , po zajściu w ciążę miałam okres w jednym miesiącu jest trochę mniejszy niż normalnie ale nie zwróciłam na to uwagi ogólnie normalny okres choć podobno nim nie jest

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
ja miałam do czwartego miesiąca ( normalny) bez jakichkolwiek objawów

wiem ze do 3 m-ca...tylko pytam czy się rozni jakos...bo mam podejrzenie...dziwnie slabo sie czuje,jestem senna,mam delikatne mdlosci i wrazliwa jestem na zapachy od jakiegos czasu...no i uprwialam sex bez prezerwatywy...

wiem ze powinnam zrobic test...i to nawet nie chodzi o to ze sie boje...ale jakos...nie pomyslalam o tym,okres mam w normalny,taki jak zawsze,to juz 2 by byl,po tym sexie bez zabezpieczenia,ale tak jak mowie mam delikatne mdlosci od jakichs 2 moze 3 tyg,nie takie zeby wymiotowac,ale po posilku jednak robi mi sie przez chwile niedobrze...i spalabym caly dzien.

i nie tylko po posilku...na zapachy np tez.