Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiąca licytować

znacie sprzedawców na allegro którzy mają aukcje bez ceny min. i od złotówki

Polecane posty

Gość lubiąca licytować

i sprzedają używane ubranka dla dzieci, a dodatkowo maja tanią wysyłkę? czy to ja wymagam zbyt wiele? przecież tak fajnie jest się policytować, a tu ktoś walnie na początek 10 zł za parę używanych jeansów i odechciewa mi się licytacji:O lubię kupować używane ubranka, lubie się licytować, ale jak ciągle tylko jak nie wysyłka z 12 zł, to cena minimalna od 10 zł w górę za sztukę:Ostraszne:O znacie może jakieś miłe odchyły od tej normy i możecie dać namiary:)

Gość eseemeeee
zaznacz opcję od ceny najniższej, rosnąco i ci się wyświetli od najtańszych wystawionych rzeczy

Gość lubiąca licytować
no i właśnie tak staram się robić, ale zazwyczaj są to osoby, które mają po jednym ubranku na sprzedaż, a mi chodzi o kogoś, np. sklep, który ma tego dużo aby opłaciło mi się kupić więcej sztuk;)

Gość lubiąca licytować
pewnie, że każdy szuka jak najlepszych ofert, ja też ;)

Gość hihahahe
a jakich ubbranke szukasz? jaki rozmair, dziewczynka czy chłopiec?

Gość lubiąca licytować
szukam dla chłopca rozm. 74 i w górę, dla dziewczynki rozm. 98, 104, 110

Gość tittka28
ja usiłuję sprzedać od miesiąca komplet suknię atłasową na chrzest lub roczek nawet dodałam butki i czapeczkę za 25 zł!!a tu nikt nie chętny ludzie wolą płacić po 150zł za nowe widocznie:(

Gość tittka28
...albo chcą za 1zł lub za darmo:(

Gość tittka28
jest tak strona oddam za darmo tam wejdz

Gość fvbadfb
no 12 zl to normalna cena za paczke co w liscie maja ci wysylac ciuchy? :o

Gość tittka28
ciuchy to juz tylko paczka!

Gość julia00
a gdzie ta strona "oddam za darmo jest? Na allegro?

Gość lubiąca licytowac
12 zł to nie jest normalna cena za wysłanie 1 sztuki ubranka, bo na poczcie kosztuje to ok. 7 zł. a ja szukam na sztuki, a nie zestawów. oczywiście, że później jak wylicytuję więcej to dopłącę do przesyłki, ale jak ktoś od razu wystawia np. bluzeczke i w kosztach wysyłki pisze 10 zł to to juz przesada, bo wysłąnie jednej bluzeczki tyle nie kosztuje:O a ja wcale nie chcę za darmo, po prostu lubie się targować, a jak jest aukcja od złotówki to fajniej się licytuje bo jest więcej chętnych. lubie te emocje, a aukcje 1 sztuki używanej odzieży od 15 zł naprawdę odstraszają, bo w ciucholandzie taniej idzie kupić:O

Gość fajne te spodenki

Gość to i ja coś powiem
"no 12 zl to normalna cena za paczke co w liscie maja ci wysylac ciuchy? " Jeden ciuszek można wysłać normalnie w kopercie bąbelkowej i zapłaci się za to 4,8o za list ekonomiczny. To jest najtaniej. Reszta jest w cenniku na stronie Poczty Polskiej. Np. paczka pocztowa priorytetowa, o wadze między 1 a 2 kg to 13zł. I powiem szczerze, że taka paczka to jest luxus jeśli ktoś wysyła w niej jeden ciuszek, boooooo ubranek dziecięcych żeby uzbierać 2 kilo to trzeba przynajmniej kilka sztuk.

może 4,80 wysłanie, ale dolicz koperte jeszcze, tez ok 1zł. W kosztach wysyłki (nawet jest w regulaminie) wliczasz sobie jeszcze np tasme do zaklejenia, dojechanie na poczte itp.

Gość bukaa
Wiesz, ja nie wystawiłabym od złotówki, bo gdyby nie bylo więcej chętnych, to za 1 zł nie chciałaby mi się pakować, adresować i lecieć na pocztę. No i jak za spodnie zapłaciłam np. 60 zł to chcę za nie trochę więcej.

Gość nie oplaca sie wystawiac za 1
Prowizja-30 groszy, a jak nikt więcej nie zalicytuje, to sprzedaż za 70groszy i jeszcze musisz lecieć z tym na pocztę; dołożyć na bilet albo na benzynę, do tego jeszcze koperta, taśma klejąca. Sprawdzić w banku, czy zapłacił. To już lepiej oddać komuś blisko za darmo, albo wytrzeć tym kurze, jak miękkie i wygodne ;)

Gość gronostaj123456
ja ma taka aukcję.nie wiem tylko czy będzie Ci pasować, bo to resztka moich ciuszków po dziecku. fufu_2006