Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaa_86

Mój facet ma problem w łózku ....

Polecane posty

Gość monikaaa_86

Krótko i na temat: Nie może dojść Wizyta u lekarza tylko ratuje, ale czy on pomoże ? .....

Gość Nieprzenikniona
lakarz sprawdzi czy fizycznie wszyskto ok czy nie ma problemow zdrowotnych jak bedzie ok to zostaje sexuolog bo to juz bedzie sprawa psychiki

Gość pix l
ile on ma lat? jesteś jego pierwszą? on się nie podnieca? czy opada mu na skutek podniecenia> ile razy próbowaliście?

Gość monikaaa_860
Tak jestem jego pierwsza partnerka, a on moim, jest podniecony, ze wzwodem nie ma problemow, kochamy sie dlugo, ja juz mam 2,3 orgazmy no i konczymy, tzn ja ręką, boje się, że po prostu pochwa nie jest jak ręka i dlatego, nie może mieć wytrysku. Mamy 18lat, może nie dużo, ale nie jesteśmy bezmózgimi dziećmi, nawet jesli na takie wyglądamy ;)

Gość pix l
czyli ty kończysz mu ręką, tak :)? jeśli tak, to on nie ma problemów, tylko ty nie masz odpowiedniej wprawy, dlatego tak to się kończy :) następnym razem zaproponuj żeby on skończył u siebie sam, a ty popatrzysz :)

Gość monikaaa_86
najgorsze jest to, że jak nie może dojść to zawraca... P.S. Ma na imię Azor :(

Gość kots
spytaj go czy dużo się masturbował zanim zaczeliście się kochać, to może być przyczyna problemu - przyzwyczaił się po prostu do ręki. Spytaj go czy nadal się masturbuje gdy jest sam.

Gość dfgsehewrgerg
chyba jestescie jak mowisz ze masz 3,4 orgazmy, 2 to max co bys mogla raz na jakis czas wyciagnac...

Gość monikaaa_860
Chyba nie wyraziłam się jasno : chodzi mi o stosunek seksualny, kochamy sie, mam orgazm, chce zeby on skonczyl we mnie, ale no ... nie moze.

Gość monikaaa_86
chyba naprawdę muszę być szpetna skoro nawet mój pies nie może dojść i ucieka mi z łóżka na legowisko w przedpokoju :(

Gość monikaaa_860
Masturbowal sie duzo (ja tez, ale problemow nie mam) teraz juz rzadko (nie widzimy sie codziennie). Tez uwazam, ze to od masturbacji, myslicie, ze jak go poprosze, aby nie masturbowal sie caly tydzien (widzimy sie tylko w weekend) to cos pomoze ?

Gość pix l
w takim razie pewnie długie lata współpracował z ręką :) tak czy inaczej, poproś żeby sam skończył....zobaczysz przynajmniej czy o to chodzi :)

Gość monikaaa_860
kiedyś mi mówił, że lubi czasem zwalić konia 7-8 razy dziennie :(

Gość Nieprzenikniona
dfgsehewrgerg buhehe ale glupoty wypisujesz u mnie sex trwajacy godizne to standard i przez cala godzine mam orgazmy wielokrotne nie licze ile ale na pewno duuuzo wiecje niz 2

Gość monikaaa_860
"tak czy inaczej, poproś żeby sam skończył....zobaczysz przynajmniej czy o to chodzi " - ręką ? już mi pokazywał jak lubi, więc jesli chodzi o pieszczoty peeting, to ok, tylko w pochwie nie moze skonczyc, a przeciez dzieci jakos trzeba zrobic ...

Gość monikaaa_860
do podszywacza: "kiedys mi mowil, ze lubi zwalic konia 7,8 razy dziennie" - żebyś wiedział ....

Gość Nieprzenikniona
ale wiecie... mój pies to dog olbrzym. ciekawe jakiej rasy jest Azor Moniki?

Gość monikaaa_860
ja za to jechałam na ogórku z 10 razy. a mój Azor to jamnik szorstkowłosy :)

Gość kots
Pomysł, żeby przestał się masturbować jest bardzo dobry. Poproś go żeby przez tydzień nawet go nie dotykał - nie wiem czy wytrzyma bo pewnie jest uzależniony ale może spróbuje. Jak się spotkacie to zobaczysz, że eksploduje w Ciebie bez problemów. Spytaj go także co robi w czasie masturbacji - czy coś ogląda, czyta?

Gość monikaaa_860
jak to ma go nie dotykać wcale? no to ma się zeszczać w majty?

Gość kots
Chodzi mi żeby się nie masturbowal ani nie piescil jakos inaczej

Gość monikaaa_860
albo jak ma go myć i wyskubywać serek spod napletka? przecież przez tydzień będzie śmierdział, jak zdechła ryba... i mam to później wziąć w paszczu? ;(

Gość monikaaa_860
hehe ogląda, ale chyba rzadko (bo okoliczności nie sprzyjają), poproszę go aby nie masturbował się tydzień, zaczynam trochę się martwic, że może jestem za "luźna" no ale kurcze mam 18 lat i nie rodziłam, by mieć "luźną" pochwę ..

Gość monikaaa_860
jeśli do pochwy mieści mi się opakowanie po brise to chyba nie jestem zbyt luźna? :(

ja nie mogę, czy on nie potrafi się opanować i przestać masturbować. przecież seks jest dużo przyjemniejszy... nawet raz w tyg

Gość monikaaa_860
no nie, mówi że chodzi zły, ale po jutrze z nim pogadam, nie mamy problemu ze szczera rozmowa, ale nie chce go "naciskać" bo ostatnio było mu przykro, gdy zwrocilam mu uwagę

Gość monikaaa_860
Masz racje, mamy tylko 18 lat, ale moj chlopak jest wyjatkowo dojrzaly, nie znam zbyt wielu doroslych par, ktore potrafia zebrac sie na szczera rozmowa o problemach w lozku, a co dopiero takie gnojki jak my, temat jest swiezy, moj chlopak ograniczyl masturbacje, teraz calkowicie z niej zrezygnuje, dziekuje za rady ;)

jeśli będzie umiał zachować się jak mężczyzna - pozazdrościć :) mój ma prawie 22 lata i nadal fochy o nic :P

Gość monikaaa_860
to nie kwestia dojrzałości, a osobowości według mnie ;)