Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka22

Dłutowanie ósemek !!!

Polecane posty

Gość Kotka22

Mam pytanie do mieszkańców Szczecina.Czy miał ktoś z was wyrywane zęby w gabinecie na Rayskiego gdzie przyjmuje Marta Gałęska.Konkretnie chodzi mi o Doktora Bubieło który współpracuje z tym gabinetem stomatologicznym. Proszę o opinie po ekstracj zęba(szczególnie dolnych ósemek) Czy jesteście zadowoleni z wykonanego zabiegu przez tego chirurga i czy nie ma powikłań.

Gość łona
ostatnio rwał mi zęby i jestem zadowolona

Gość Kotka22
Łona - wszystkie ósemki ci rwał ?? Nie miałaś powikłań.Wszysko dobrze się zagoiło.Ja mam do niego iść ale nie wiem kto to jest.Podobno bardzo młody a taki nie ma doświadczenia.Moja koleżanka miała dłutowane przez młodego chirurga prywatnie a teraz już 2 miesiące po tych zabiegach nadal nie ma czucia w dolnej wardze.

Gość pojiko
Trzeba uważać z tymi prywatnymi zabiegami.Najlepiej zrobić to w klinice szczękowej na Pomorzanach.Dobrzy chirurdzy i za darmo.

Gość Kotka22
Tak tylko że tam się bardzoooo długo czeka.Zresztą zabiegi kosmetyczne nie są refundowane przez NFZ.

Gość do kottkaa
dlutowanie 8emek to nie zabieg kosmetyczny przeciez wiec co piszesz ze nie jest refundowany??

Gość Kotka22
No dobrze dłutowanie nie ale do dotyczy dolnych ósemek.Górne to zabieg kosmetyczny.

Gość do kottkaa
sorry ale co za roznica? jesli przez nie masz problem ze zgryzem lub za cisano przez nie to nfz refunduje przeciez,

Gość Kotka22
Muszę usunąć wszystkie do aparatu ortodontycznego.Dolne nakładają się na pozostałe zęby więć podlegają pod zmiany szczękowe.Górne to zabieg kosmetyczny.

Gość Kotka22
Nikt nie miał doczynienia z tym chirurgiem :(

Gość do kottkaa
nikt

Gość KRES
Ja miałem.Ale narazie jeszcze za wcześnie na ocene.Zabieg dłutowanie dolnej ósemki trwał tyle co lekcja w szkole podstawowej. Za kilka dni mogę coś więcej napisać.Narazie czekam.....

Gość gość
Ja mialem rwana osemke juz wyrznieta wiec to niby latwiejsze. Lekarz z lubelskiego new-dent załątwil wszystko doslownie w moment – pyk i nie ma zęba. Takze w moim przypadku odbylo sie to wrecz podrecznikowo.