Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeejajjaksls

PYTANIE! prosze o odpowiedź........

Polecane posty

Gość leeejajjaksls

mam takie pytanie. jestem aktualnie bez pieniedzy gdyz szef męża chyba zwleka z wpłatą na konto! posiadam karte płatniczą,, Karta debetowa Maestro Popularna'' i mam takie pytanie bo zwyczajnie sie pogubilam i nie znam sie. czy ja moge na nia sobie wyciągnać jakies pieniadze z bankomatu? na koncie nie mam nic.moze 4 zł. a potzrebuje na zakupy! z góry dzieki za odpowiedz

Gość jilljill
Google nie gryzą :O Karta debetowa - karta płatnicza wydawana do rachunku bankowego. Obciąża ona konto posiadacza na kwotę transakcji w momencie jej wykonywania.!!! Kwota transakcji nie może przekroczyć stanu środków dostępnych na koncie posiadacza karty. !!!

Gość leeejajjaksls
nie chce na googla bo tam nic nie wyczytałam. to moge czy nie? a ja potzrebuje góra 100 zł.,

Gość jilljill
Przecież Ci skopiowałam informację z googli... Jakoś nie było problemem dla mnie żeby to znaleźć- jesteś aż taka tępa? :O

Gość leeejajjaksls
tak jestem tepa. i dalej nie wiem czy moge czy nie.

Gość jilljill
Powtarzam: !!! Kwota transakcji nie może przekroczyć stanu środków dostępnych na koncie posiadacza karty. !!! Jeśli masz choć połowę mózgu, to powinnaś zrozumieć...

Gość leeejajjaksls
TAK W BANKU POWIEDZIELI MI ZE MOGE! takze jilljill cos zle w tych googlach szperales. bezmozgowcu!