Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

tak planuję mioją rocznicę:D

Polecane posty

Gość knmsgld
jak dla burdelmamy :D :D :D

tylko nie wiem jak to zrobic czy poprosić go zeby na chwilkę wyszedl a ja w to wskocze czy jak.. no bo on mieszka z rodzicami więc nie pojde np do lazienki i przyjde... sama nie wiem...niehcce zeby sie szybko domyslil o co chodzi

Gość nvlnfvlasdvDS
a tóra to rocznica?

Gość a czemu nie wynajac
pokoju w hotelu na jedna noc? Latwiej i bez stresu ;)

tak jakby no nie mogę tak zrobić.. mam 19 lat wiec mi rodzice nie pozwalaja zostawac gdzies poza domem na noc

Gość Nieprzenikniona
Piekne sama mam cos podbnego i Moj maz ciagle doputuje czemu tak zadko to zakladam JA robilam zawsze tak ze zakladalam to pod ubranie zamiast bielizny namietne chwile on mnie rozbiera i tu niespodzianka :)

Gość olka b
fajne, napewno mu się spodoba :) a po ci się będziesz przebierać u niego? NIe wystarczy przez wyjściem wziąć jakąs fajną kąpiel z solą, peelingami i innymi bajerami ? Kup po drodze butelkę wina, włoż jakąś fajną krótką rozpinaną na suwak spódniczkę i do tego jakąś sexi jedwabną bluzeczkę - też rozpinaną na guziki najlepiej (żeby po każdym łyczku wina coraz więcej się rozpinało ich) + i buty na wysokim obcasie a reszta się sama wydarzy :)

to założyć tą koszulkę pod jakąś bluzkę?? ale w sumie fajnie by było jakbym tak sie przebrala jakby go nie byłoi wchodzi a tu takie cudo na łożku sobie leży:P