Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polcia20

Mam małe piersi- jak sobie z tym radzę? (temat dla tych z małym biustem) :)

Polecane posty

Gość Polcia20

Witam kobietki z małym biustem. Powiedzcie, jesteście zadowolone? Czy macie duże kompleksy na tym punkcie? Temat założyłam po to żeby jakoś się wspierać, z tymi ,które tego potrzebują :)

Miło gdyby faceci też dzielili się tutaj swoim zdaniem na temat małych piersi. :)

ja też mam małe, są dwa rozwiązania: - operacja (bleeee) - ciąża (jeszcze nie teraz :D ) no i trzecie : AKCEPTACJA ja tak robię, najwięcej zwracam uwage na moje piersi przed okresem, kiedy sa większe i nabrzmiałe - wtedy podobam sie sobie (nawet bardzo), a potem to juz nie patrze ;D

Ja powoli się do nich przekonałam,albo jestem na dobrej drodze :) Piersi powiększają się jeśli zażywamy tabletki antykoncepcyjne, ja jestem tego przykładem :) Co prawda mój facet był przeciwny żebym się faszerowała tym,ale ja chcę... Bo chcę chociaż przez chwilę poczuć jak to jest mieć większe piersi. Wyczytałam,że nie wszystkim jednak 'rosną' piersi po pigułkach. CC87 ile masz lat? Co do operacji kiedyś o tym myślałam,ale za dużo się naczytałam i zrezygnowałam :)

Gość Ciekawa jestem co myssz
CC87 chyba malo sie znasz. Po ciazy piersi maleja! Rosna tylko na chwilke, a potem staja sie mniejsze niz na poczatku,. NIe rob operacji,. Bedziesz zalowala. KJak chcesz robic to rob dopiero po urodzeniu dziecka.

Gość wiosenny wiatr
o matko, to jak mam 75B to jeszcze mi zmaleja?!! o nieeee:(

wiem, że po ciąży piersi pozostają większe tylko na jakiś czas, :D a lat mam 22/23 wkrótce, tez zastanawiam się nad tapsami, ale, no właśnie zawsze jest jakieś "ale". Wciąż nie mam przekonania, ze ten rodzaj antykoncepcji nie szkodzi zdrowiu

Gość jestem facetem i na szczęście
piersi mi nie urosły :)

Pigułki szkodzą, nie każda może je brać, jak jedne nie podpasują, bo będą skutki uboczne, lekarz przepisuje inne ,ale kazde jakos na pewno szkodzą. Ja mialam wiele 'ale' jednak zdecydowałam się. Teraz będzie 3 miesiąc jak biore i mój facet stwierdził,że są większe :) Zresztą sama to widzę jak wkładam stanik. Dziewczyny macie tak,że popadacie w kompleksy, gdy widzicie dziewczyny z dekoltem ,które mają spory biust?

Gość Ciekawa jestem co myssz
Nie bierzcie tabletek!! Potem mozecie nie miec dzieci, mozecie mic problemy z zajesciem w ciaze! Odradzam!!

Gość qwedfvbdsfffdgvb
małe cycki lubią tylko pedofile. nie ma się co pocieszać.

Gość małe piersi są najlepsze!
są małe, jędrne, można łazić bez stanika :-D (oczywiscie po domu, a cycki nie wisza na starosc do ziemi) moj chlopak kocha małe piersi i wręcz odrzucają go wybitnie cycate dziewczyny :-D nie ma w tym subtelności, moim zdaniem (nie jestem zazdrosna, kiedyś też miałam największe kompleksy na punkcie moich piersi ale z wiekiem zaczęłam je nie tylko akceptować, co uwielbiać :-) ) . mam 22 lata.

Moja kuzynka brała pigułki i pozniej miala wlasnie problem z zajsciem w ciaze,ale to sprawa indywidualna, jedna kobieta nie moze zajsc po tabletkach, inne zachodza normalnie.

Gość caalkowite_bezbiusciee
napiszę teraz coś co moze poniekąd budzić kontrowersje, ale taka jest prawda - da się powiększyć mały biust naturalnie, tyle, że przede wszystkim potrzebna jest do tego zdrowa i wytrzymała wątroba ;p chodzi mi o hormony - nie żadne kozieradki itd. tylko prawdziwe, naturalne hormony kobiece w tabletkach lub w plastrach - nawet transwestytom rosną po tym cycki, więc tym lepsze efekty byłyby u kobiet, poprostu estrogen + progesteron(choć niekoniecznie) + antyandrogen + zwiększenie poziomu prl za pomocą leków + lek osłonowy na wątrobę - po takim składzie muszą urosnąć piersi, sama zaczęłam od niedawna taką kurację i widzę efekty - tak wiem, jest to ingerencja w ciało, ale cóż począć skoro jest sie całkowitą deską z różnicą w biuście ok. 6 cm?

Do -- > małe piersi są najlepsze! Ja mam 20 lat mój facet mowi,ze kocha moje piersi i nie musza juz byc wieksze (a ka bardzo chce zeby byly wieksze). I jak widze kobiete w duzym biustem ,gdy z nim ide wpadam w kompleksy... Czasami mam mysli typu... pewnie by chcial dotykac wieksze i w ogole dolki są... ale co zrobic, taka natura...

Ciekawa jestem co myssz. Te przypadki znasz z autopsji, cy gdzieś przeczytałaś i powtarzasz, bo ja osobiście nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczyny z takimi problemami po tapsch, ale naczytałam sie o nich dużo,... więc sama nie wiem, czy to fikcja literacka czy rzeczywistość

Gość klhkhjlh
JEstem facetem, przerabialem rozne modele, od a do h - lubie b i c.

a jeszcze jedno pytanie odnośnie tapsów? O ile są w stanie one urosnąć stosując taką antykoncepcję? o rozmiar pewnie maximum? a może wydają się większe bo stają się nabrzmiałe, jak to wygląda?

całkowite bezbiuście, kto ci polecił taką kurację? jestes zadowolona z efektów? jak długo juz to stosujesz?

Ja czytałam najpierw o tym dużo... Jedna kobieta stwierdziła,że urosły jej o 2 rozmiary... Moje sa pelniejsze,a teraz bede brala 3 miesiac. Jedne kobiety twierdza, ze piersi im sie powiekszyly, inne, ze nie widza zmian... Sprawa indywidualna :)

U mnie bylo tak,ze poszlam do ginekologa bo okres mi sie spoznial 10 dni no i zaproponowal,ze przepisze mi anty bo one regulują okres.. Co prawda jakis czas wczesniej chcialam isc do gina po tabsy bo chcialam cieszyc sie seksem bez zabezpieczenia.. No i ciesze sie takim seksem z moim facetem, a przy okazji piersi... zmieniaja rozmiar :)

Polcia20, jaki rozmiar stanika nosiłaś wcześniej a jaki teraz?

Gość zależy jaka wiocha
Małe piersi to jest wygrana na loterii, a nie jakieś duże kilogramowe wielkie cyce. Stanik rozciągnięty w dwa miesiące, flaczejące mięśnie, bo kto to udźwignie?! Kręgosłup szlag trafia. Wy macie jeden tylko problem........... Wasz problem to .......FACET. A wasze piersi są wspaniałe, jędrne i możecie nosić staniki z silikonem. Jak ktoś ma takie długie dojki to już jest katastrofa!!!!!!

Mnie pociesza to ,ze na starosc nie bedzie mi nic wisialo... Jak tym kobietom, ktorym teraz zazdroszcze... No bo zazdroszcze.

Gość edssu 93
a co bd jak anty odstawimy eh eh