Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polcia20

Mam małe piersi- jak sobie z tym radzę? (temat dla tych z małym biustem) :)

Polecane posty

Gość jatewalkewyyygrammm
a w ogóle kobietki... o czym wy myslicie... operacja?dla cycków?? hormony? dla cycków? chcecie ranić swoje ciało żeby być takie jak panie na billboardach? pamiętajcie, że na billboardach to jest photoshop a nie prawdziwe kobiety poza tym.. dla facetów najatrakcyjniejsze są kobiety zadbane i- uwaga- AKCEPTUJĄCE SIEBIE I CIESZĄCE SIĘ ŻYCIEM a nie biadolące nad rozmiarem cyców wybaczcie za dosadność, ale naprawdę mi was żal, bo tracice energię na z nieba wzięte zmartwienia kupcie sobie fajny ciuszek, zróbcie ładną fryzurę, zadbajcie o cerę, pozbądźcie się cellulitis, ujędrnijcie to co macie ale nie kombinujcie z hormonami, operacjami.. bo nie w sztuczności tkwi piękno a co do hormonów-ja brałam tabdy 3 lata i po odstawieniu przeżywam takie problemy hormonalne-których nikomu nie życze i oczywiscie-nie wszyscy tak mają, pewnie nawet mniejszość ale... lepiej nie ryzykujcie pa

Gość mały cycek :D
Hej ;) Dopisuję się do klubu Pań z malym biustem. Mam miseczkę B i zawsze wydawalo mi się, że piersi mam za małe... Zazdrościlam dziewczynom z miseczką np. takie duże C. Mojemu facetowi się moje piersi bardzo podobają, twierdzi, że są w sam raz. Ja od dłuższego czasu stosuję kremy do biustu żeby mieć jędrne piersi i faktycznie muszę powiedzieć, że ich kondycja jest dobra, jeśli o to chodzi. Mamy ten plus, że nic nam nie zwisa itd. ;) Staniczek push-up , pierś do przodu i jest dobrze ;) Chociaż i tak marzy mi się miseczka C ;) Kiedyś nawet myslalam o operacji plastycznej, ale boję się takiej ingerencji w organizm jednak :/

Gość gość
Miło gdyby faceci też dzielili się tutaj swoim zdaniem na temat małych piersi. x Nie ma sprawy. Moim zdaniem im mniejsze tym ładniejsze ale każdy ma prawo lubić coś większego.