Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white lily

Jestem tu nowa,mam nadzieje ze polubicie mnie ...

Polecane posty

Gość white lily

bo...nie jestem nudna jak Przerwa,pusta jak OstraSiostra,wszechwiedzaca jak Bazienka,czy tez bezczelna jak Tajemnicza Dama... i wiele innych dziwnych tu kreujacych sie na swoj sposob ludkow.Jestem soba i taka pozostane...:P🖐️:classic_cool:

Gość okito
a ja jestem sobą :-)

Gość white lily
jestem wyjątkowa jak kupa glena b :classic_cool:

Gość white lily
dla pierwszych 10 chętnych panów obciąg z połykiem za darmo :classic_cool: 🖐️

Gość white lily
mam dużego penisa który podnosi się niczym anakonda na widok J. Palikota ❤️ i moje łoniaki są tak kręcone jak grzywa Palcia 😘

Gość white IiIy
World_of_Warcrat ściągaj spodnie 😘 wezmę tę Twą maczugę do japy i pociamciam z połykiem 😘

Gość ladaco
czyli to ciemny i ciepły świat:D

Gość white IiIy
ladaco- terza twoją pociamciam 😘

Przerwunia kochana nie mi jest oceniac wyglad bo to rzecz wzgledna i rozne sa gusta nie widzialam cie ale o ceniam po kilku postach zaobserwowanych od kilku dni,nie ruszył mnie zaden twoj post ani pozytywnie ani negatywnie...coz...nudne sa:D

Lilly.... a ty myślisz, ze Przerwa pisze po to by Cie ruszyło? z takim nastawieniem to nie polubi Cie nikt. Źle zaczęłaś i teraz bierz konsekwencje-na klatę!

Alez lily ma tu rację, jestes okropnie nudna. Ja stawiam, ze albo jesteś fantastycznym trollem, albo kimś, kto pisze o sobie źle ale wcale tak nie myśli, byleby tylko zacząc dyskusję :classic_cool:

ajajaj...nic nie mam do przerwy jest mi obojetna jak wczorajsza pogoda,nie wiem czemu ane najbardziej denne posty rzucaja mi sie w oczy i ciekawosc kto i w jaki sposob na to odpisze old enough girl-prepraszam ale to jest moje zdanie i nikt mi nie moze zarzucac tego ze jestem naturalna i po prostu mowie co mysle

Mnie wcale nie obchodzi czy jestem ciekawy czy nie. Ale to, ze się w ogóle nad tym zastanawiasz pokazuje, ze lubisz zwracac na siebie uwagę więc interesuje cię także opinia o tobie na jakimś małym forum :classic_cool: A w twoje gadanie już chyba nikt nie wierzy. Nikt kto siedzi tu tyle czasu i mowi, ze jest brzydki nie mowi tego serio. Bo brzydka osoba przyjmuje to do wiadomości i nad tym dłużej nie myśli, a ty ciągniesz ten temat by czytac wypowiedzi typu "oj przerwa, jestes ładna, sexy i wylizałabym ci rów :)".

Ale skad,oczywiscie ze nie ja jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia to poprostu siedze cicho i nie udzielam sie.Przerwa?Ile ty masz tak naprawde lat? Te "tzytzki" sa lekko...hm....nie obrazajac cie oczywiscie...uznalabym ze raczej gimnazjalistka...zgadlam?

no ale ja też sie raczej nad tym niezastanawiam , tylko aurat autorka poruszyła ten temat :classic_cool: gdybym chciała cos takiego słyszećc to bym przerobiła jaks swoja fotke, lub umiesciła inne jakiej super laski w stopce, co mi po komplementach które nie maja sie do czego odniesc ?:O

Ale nie rozmajmy juz na temat Przerwy bo to nie o tym temat,Przerwa jak bedzie chciala to sama wymysli sobie poscik o sobie typu "co o mnie sadzicie?":)

Lilly .. teraz to już przesadziłaś... stopki się czepiasz? lepiej Ty powiedz ile masz lat... rocznik 89 jak w mailu? zbyt duża tez nie jesteś...więc nie staraj się być starsza na siłę:)

i absolutnie nie chcialam byc kontrowersyjna tak wyszło...pare szczerych i prawdziwych przykladow a ze kogos prawda boli to...coz ja na to poradze...

Gość xLepszaNizTyx
kolejny bezsensowny temat a ty jak jesteś nowa, to skąd tyle wiesz o pewnych osobach? i ta przerwa z tym swoim gderaniem:O oj ludzie