Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white lily

Jestem tu nowa,mam nadzieje ze polubicie mnie ...

Polecane posty

spaliłaś się od razu.... oczywiście, ze to jest Twój rocznik. I jestem w stanie Ci udowodnić. Oprócz tego, ze jesteś nowa, młoda to w dodatku zbyt arogancka. Oj zapamiętaja Cie po tym topiku...:) zapamiętają...:)

Ojejku, to straszne. Będzia miała kiepską opinię wśród zajadłych panienek na kafe :D🖐️ Nie żebym kogoś bronił, ale dla mnie jest śmieszne to co mówisz, old enough :D

czynnik psi a czy ja napisałam coś o "zajadłych panienkach z cafe" ? nie. napisałam ogólnie o wszystkich uzytkownikach.. Dlaczego zawsze ktoś próbuje interpretowac czyjeś słowa... szukacie drugiego dna? w moich wypowiedziach Go nie ma:) żegnam Was. Napisałam już to co chciałam. Lilly-witamy na cafe:) miłęgo uzytkowania

A większością użyszkodników są owe zajadle panienki :classic_cool: Nikt się nie doszukuje drugiego dna w twoich wypowiedziach, są zbyt proste by się doszukiwac głębszego znaczenia :classic_cool:🖐️

old enough girl prosze bardzo udowodnij moj wiek bo ten mail jest zmyslony na potrzebe zalozenia konta:) czynnik psi-ja juz cie lubie:P

Ja nie rozumiem klamac zmyslac po to tylko zeby innym sie podlizac-oczywiscie zle,mowic prawde i to co sie uwaza tez zle...