Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak uważacie

zauroczenie :)

Polecane posty

Gość jak uważacie

Bylam kilka dni temu na koncercie. Spodobal mi sie pewien chlopak zaangazowany w cale przedsiewziecie. Jako ze nie mialam szansy porozmawiac z nim sam na sam napisalam do niego na nk ze koncert fajnie wyszedl i ze jesli by mial ochote sie spotkac to by bylo milo. Minelo juz kilka dni ale zero odzewu, ani na tak ani na nie, nic. Myslicie ze mnie kompletnie zignorowal? Nie mam 15 lat wiec prosze o powazne odpowiedzi.

Gość jak uważacie
nie mam JUZ 15 lat :)

Gość izunia15
zalezy od niego. moze ma juz kogos na stale, albo jest tak zakochany w sobie ze sie nie odezwie do dziewczyny (według niego z gorszych sfer) albo po prostu nie wchodzil jeszcze na nk. Ciezko powiedziec.

Gość jak uważacie
dzieki izunia za normalna odp :) a tak w ogole to uwazacie ze zaproponowanie spotkania w takiej formie i to prze dziewczyne jest w porzadku?

Gość izunia15
nie Ma za co, sama oczekuje takich Odpowiedzi wiec również takich udzielam. ; ) Nie wiem czy to w porzadku ale wydaje mi się ze chłopak woli kiedy dziewczyna go tylko kokietuje i daje mu pole do popisu żeby sam mogl ja podrywac. ( takie jest moje zdanie) ja bym się nie odważyła napisac. ; )

Gość jak uważacie
no wlasnie, ja tez niby wiem ze to faceci wola zdobywac itd ale pomyslaalm sobie ze sprobuje, przez nk mnie nie zabije ;)

Gość izunia15
No fakt ale jesteście z jednego miasta? Dawal ci na tym koncercie jakies znaki ze również wpadłaś mu w oko?