Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male ziarno

dek meble kielce Praca

Polecane posty

Gość male ziarno

witam, jestem ciekawa czy ktoś tam możne pracował . szukam pracy na wakacje a tam są przyjęcia ale podobno warunki spartańskie. proszę o pomoc.

Gość male ziarno
i co ??? nikt tam nie pracował???

Gość dfdffdfdfdfdf
wyzyskuja tam ludzi jak murzynów i nieszanuja pracownika

Gość male ziarno
pracowałe/aś tam???

Gość dfdffdfdfdfdf
pracowałem..zameczyli by człowieka na smierc... pracowałem w transporcie..dowóz mebli,wnoszenie itp..nigdy wiecej.... omijam szerokim łukiem ul.olszewskiego

Gość nigdy wiecej deku
ja również tam pracowałam, 4 miesiące, ale o 4 miesiące za długo!!!! zwalniają ludzi jak zobaczą że stoisz chwilę a nie robisz na nich, a co dopiero mówić o tym żeby usiąść na chwilę. masz 20 minut przerwy, gdzie połowę tego czasu to ci zajmuje przejście z innego pawilonu do szatni po jedzenie!! jak trafisz do pielenia trawników to możesz usłyszeć przy pochylaniu się nad nim od prezesa Zenona - "pani to nawet na kurwę do burdelu się nie nadaje"!!! ktoś powinien tam zrobić w końcu porządek, jakąś prowokację dziennikarską proponuję, bo zwykłymi kontrolami PIP nic się nie wykaże, wtedy nie używa się takich zdań względem pracowników a w papierach wszystko dobrze ukryte. po 9 godzinach pracy i kolejnej godzinie zebrań przed i po tzw pracy nie czułam nóg, rąk, ciężko było dotrzeć do domu. a te kamery obserwujące każdy ruch pracownika powinien sobie w dupę wsadzić i szukać robaków!!! klientela tez już się poznała na tej firmie i mam szczere nadzieje że szybko firma padnie.

Gość aaaaa.......................
podnosze temat

Gość aaaaa.......................
Był ktoś może w deku na spotkaniu informacyjnym?

Gość temija
Ja byłam na 2 dni tam wytrzymałam. Na spotkaniu nie rekrutacyjnym a jak to szef szanowny nazwał "werbunkowym" mówił pięknie, miały być awanse, każda z nas miała mieć indywidualną pomoc. G****o z tego. Trzeciego dnia rano Zenek myśląc ze mnie nie ma odjechał mnie rowno, poniżył maksymalnie zebpoczulan się jak śmieć. Ewidentnie ma problem z kobietami, dwuznaczne teksty są standardem pomiędzy ponizeniami. OwSzem coś mu się niensposoba to na osobnosci mówi jej co mu nie pasuje. A nie cyrk robi jak w mojej sytuacji gdzie zbiera wszystkim i nie zauważając że tez tam stoję i obrzuca błotem. Powiedzialam wiec ze odchodze pan prezes elasnie na to czekalam. Powiadam Inspekcje pracy. Róbcie dziewczyny i chłopaki to nsamo - skargi do Inspecji. Pozdrawiam i serdecznie odradzam rozpoczęcie pracy w deku

Gość Kondi9

Z całego serca polecam meble od Kieleckiej Fabryki Mebli. Jak dla mnie mają meble na prawdę najwyższej jakości. Kupiłem od nich 3 lata temu meblościankę i dalej jak nowa