Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Jak schudnąc 4 kilo?

Polecane posty

Musze schudnąc 4 kilo,niby mało , ale nie wiem jak to zrobic czy draestyczna dieta czy troche lzejsza.

Gość kandydatka-na-zone
ja musiałam 3 kg zrzucić ale dużo nie jadam jeździłam na rowerku stacjonarnym + dieta MŻ ;) może nie jedz chleba, ziemniaków itd same dodatki + troche ruchu i szybko zlecą te 4kg :)

Gość ale w jakim czasie chesz to
zrobić?

jak najszybciej, 2 tygodnie? bo nie chce sie głidizc przze 3 dni a potem 2 razy wieej porzytyc, albo moze z 10 dni jakos tak

Gość kandydatka-na-zone
ja w ok 10-12 dni zrzuciłam nie dojadaj na noc.... jedz dużo pokarmów z błonnikiem na śniadanie np musli z mlekiem 0,5% zamiast słodyczy owoc albo jakieś warzywko (rzodkiewka, ogórek) ogranicz makarony, kluchy, ziemniaki chleb,....bardzo tuczą... i dużo ruchu.... spacerki, rower, rolki ;)

Gość kandydatka-na-zone
mi łatwo poszło bo mam szybką przemianę materii i zawsze za chuda byłam..... niby dalej jestem... :/ ale po zimie przeszkadzały mi dodatkowe 3 kg ograniczyłam dojadanie późnym wieczorem... (ehhh :/) mniej obiadu jadłam, na kolacje wafle ryżowe + jakieś warzywko ;)

Gość kandydatka-na-zone
jedz, pewnie zdrowy jest, z błonnikiem sama wiesz co masz sobie ograniczyć żeby ciut zrzucić a dużo przecież nie musisz ;)

no nie, ale ja juz i tak ogranicyzłam bo wczesnij wazyłam 57 i schudłam jakos te 4 ale ta wage utrzymuje juz od paru miesiy ale chce jescze i własciwie nie mam za bardzo z czego zrezygnowac, bo jem jdna kromkne na sniadznie, słodycze bardzp rzadko, no ale porzuce makarony i ziemniaki i biłae pieczywo dzieki za rady:)

Gość nie rezygnuj z jedzenia
chleba! Bo jak pozniej z powrotem zaczniesz jesc to Ci wroci... Jedz mniej, zoladek sie przyzwyczai i nie bedziesz odczuwala glodu... Chociaz to na dluzsza mee dobre, szybko tak na wadze nie stracisz. Zresza w ogole lepiej szybko nie tracic... To moze jak Ci tak zalezy to malo pij, na bank schudniesz ;) A odchudzanie z prawdziwego zdarzenia zaczniesz pozniej juz ;)

Gość kandydatka-na-zone
ee to sam "ruch" wystarczy ;) dłuższy spacer, bądź rower... mało ważysz ja 55kg zrzuciłam co miałam wrzucić i jem na co mam ochotę ;) ciasta tortowe, prawie codziennie zahaczam o cukiernie ;) pizze, itd. i jakoś waga sie trzyma ale wiadomo, teraz więcej ruchu jak ciepło się zrobiło to łatwiej utrzymać wagę, nawet ...nie żałując sobie kalorycznych rzeczy... łatwo spalić, a pogoda zachęca do dłuższych spacerów powodzenia ;)

Gość kandydatka-na-zone
bosh chleb ma jeść i mało pić...na diecie jeszcze? 1,5 l obowiązkowo!!!

Gość nie rezygnuj z jedzenia
przeciez nie mowie, ze male ilosci picia sa zdrowe :O Ale glupota jest radzic komus, ze jak chce schudnac, zeby przestal jesc chleb, makarony, ziemniaki itp... Przeciez po diecie wraca sie do tych produktow. I to bez sensu jest ;) To jak chce szybko schudnac, bo cos tam bedzie za 2 tygodnie to skuteczne jest powstrzymywanie sie od picia. Taki sam efekt koncowy... Chyba nie wiecie co to ironia :O

Skutecznie i na długo :) Najlepiej właśnie tak. Nie ma sensu faktycznie eliminować składników, do których i tak się wróci. Oczywiście należy wyeliminować nadmiar węglowodanów i tłuszczów, ale nie całkiem rezygnując z pieczywa, czy makaronów. Najlepiej robić to pod opieką specjalistów - to jest możliwe choćby w Primavera Spa.