Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartt

Jak zrobić romantyczny klimat?

Polecane posty

Gość Bartt

Witam Mam 21 lat.. z moją ukochaną widzę się bardzo rzadko.. niedługo będzie taka okazja. Planuje ją zabrać wieczorem do mojego domku nad jezioro. Jednak chce by było wyjątkowo.. romantycznie.. planuję kupić trochę róż - listki róż porozrzucać w salonie oraz kupić dużo małych świeczek - do tego oczywiście romantyczna muzyka jednak myślę że to taki standard - co jeszcze ? Proszę pomóżcie mi chcę sprawić ogromną przyjemność mojej dziewczynie. Czekam na Wasze pomysły!

Gość Bartt
do tego od razu pościelę łóżko bo mam zamiar od razu wrzucić do niego moją ukochaną :)

możesz zrobić ścieżkę do tego łóżka z wyciętych czerwonych serduszek..dobre jedzenie, wino, muzyka, blask świec..moze trochę niepewności..jakaś opaska na oczy ;)

Gość Bartt
MMmmm super pomysł :) Proszę o więcej. :) Na pewno wykorzystam!

Gość Bartt
Nie lubi bitej śmietany :P Chyba że samo winogrono to owszem :) Czegoś mi jeszcze brakuje czegoś takiego jedynego w swoim rodzaju wyjątkowego :)

Gość Aneckaaaaa
może tej dziewczyny brakuje ?:D

Gość Samiec_alfa 100%
co to za porada jakieś serduszka ? Za dużo czasu się traci na jakieś wycinanki... kup sobie róże u pourywaj im płatki, następnie rozsyp je na wyrku i na drodze do niego, potem zajaraj dwie swiece na stoliku przy łóżku i do dzieła. Ot cała filozofia.

Gość Aneckaaaaa
albo w kwiaciarni nieraz mozna kupić płatki, są tańsze niz kupowanie róż tylko po to by poobrywać je.

Gość Samiec_alfa 100%
nie wiem nie znam się jestesm Samcem_alfa nie uznaje pierdół romantycznych u mnie to maczugą w głowe i do wyra :D

Gość Bartt
A może jak powycinam serduszka to Kobieta doceni ten trud ? :) Moim zdaniem serduszka to super pomysł tylko jeszcze czegoś mi brakuje

Gość Samiec_alfa 100%
testosteronu ? jakie serduszka co ty gadasz, jakie doceni powie Ci tak "Misiu dziękuje nie musiałeś" i o całe staranie jak krew w piach... ale rób jak chcesz, moze jeszcze łańcuchy z krepiny jej zrobisz i przed wejściem obrzucisz ją nimi ?:D

Gość Bartt
Nie myśl tak.. praktycznie.. po co na co za dużo wysiłku ehh znam swoją dziewczyne i wiem że jeśli włożę w coś trochę serca.. troche się poświęcę to ona to doceni!

jasne najlepiej wszystko kupić gotowe, może jeszcze kogos innego wysłać w zastępstwo coby się nie przemęczyć :P facet mojej siostry powycinał takie serca i ułożył z nich ścieżkę na klatce schodowej przez kilka pięter a na klamce do drzwi zawiesił bukiecik .. napracował się ale to się docenia

samiec - "Misiu dziękuje nie musiałeś" i o całe staranie jak krew w piach... ", to może Ty za swoje starania takie docenienie dostajesz :P mojej siostrze wszyscy zazdroszczą faceta, bo jeden moze być alfa a drugi może mieć klasę :D

moż eprzygotuj jakąś kolację żeby na głodneog nie siedzieć? Albo poproś Mamę albo Babcię żeby Ci coś super przysyzkowala na wieczor i udaj, że sam zrobiłeś ;)) Najpierw zabierz ją na jakis romantyczny spacer po okolicy, możesz wziąć koc i wino i tma się nim ubzdyngolić a potem jak Wam obojgu najdzie ochota to pyk do domku i tam już przygotuj te róże i parę tych świeczek żebyś mógł szybko zapalić, tylko nie baw się zapałkami, przygotuj sobie tkai szybki odpalać kominkowy czy coś szybszego niż nawte zapalniczka, każ jej poczekać 3 minutki i pozapalaj ładnie, może jakąs muzykę puść w tle romantyczną? pozaslaniaj zaslony czy coś? ;))

hmm,,a może by tak jeszcze dobry masaż, pobudzający zmysły ;) albo taniec z elementami striptizu :D

tych świeczek nie musi byc jakoś DUŻO, może byc np. 10-15 gdzies po kątach rozstawione zeby bylo nastrojowo a nie zbey po oczach bryżdżyło....moż ejakaś fajna CZYSTA nowa pościel, satynowa czy coś? czerwona albo jakaś inna miekka pachnąca? to zaleyz, co Wy tam zamierzacie...robic ;) zadbaj tez o swoją higienę, porządne ogolenie się nie tylko na twarzy, zadbanie o oddech, siwerza bieliznę itd ;)

Gość gość
Jeśli chcesz się rozstać to proszę bardzo rób romantyczny klimat ale uprzedzam tylko. Kobiety nienawidzą romantycznych mężczyzn i uważają takich za c***y i leszczy. Dziewczyna nie tylko nie doceni twojej pracy ale i cię wyśmieje

Gość Pomagam22222222
Jak nie lubi bitej śmietany to sperme ze mietana ubij w mikserze i powiesz ze dales co od siebie, moja to lubi :)