Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardenxt

Boze dlaczego ja ja tak kocham,niszcze swoje kolejne zwiazki przez nia

Polecane posty

Gość gardenxt
nie potrafie o niej zapomniec, wylaczyc sie, porownuje wszystkie kobiety do niej , we wszystkich szukam jej, a ona mnie tak krzywdzi, niszczy

Gość 6t67
faceci nie kochaja, nie klam

Gość olka b
jeśli nie mówisz o swojej mamusi to chętnie poczytam :)

Gość co sie stalo?

Gość gardenxt
chcialem, ale wlasnie zniszczylem kolejny zwiazek , bo tesknilem za nia, nie moglem dluzj calowac innej kochac sie ,mylac o niej

Gość co sie stalo?
dlaczego Cie krzywdzi?

Gość gardenxt
wiem ze to dziwne, az wstyd si przyznac, udaje twardziela ,ale jedna jedyna kobiete kocham do szalenstwa ,ona mnie niszczy, probowalem zwiazac sie z innymi kobietami, nic z tego qrwa co ona mi zrobila, ja juz jej nienawidze i kocham tak bardzo

Gość co sie stalo?
jak niszczy? co jest nietak i dlaczego nie jestescie razem?

Gość lolitkkkaaaaaaaaa
Jego oddech wciaz bliski...Jego dotyk wciąz na mojej skórze...Jego cień wciaż za mna....cholera !!!po co mi to było....

Gość gardenxt
krzywdzi mnie bo nie pozwala o sobie zapomniec, od czasu do czasu odzywa sie, rozmawiamy, jest cudownie, kazdy jej sms czytam kilka razy to jak swity smsy od niej choc tylko pisze co u ciebie, co porabiasz, to chore , chce zapomniec o niej

Gość co sie stalo?
dlaczego nie mozecie byc razem?

Gość frgftrgt
długo z nia nie jesteś? a może spróbujcie porozmawiac ze sobą, może ona czuje to samo co ty?

Gość dla zabicia czasu pisze
wywal ja z telefonu, zapomnisz

Gość gardenxt
bylismy 4 lata, ona odeszla, nie wiedziala czego chce, nie zatrzymywalem jej, bo nic na sile,myslalem ze przemysli i wroci, pozniej probowalem , prosilem by wrocila nie chcila,bylem sam cierpialem , wrocila tylko na chwile po czym znow odeszla, dalem juz spokoj wiedzialem ze nic na sile nie trwa, probowalem sie pozbierac , zapomniec ,balowalem na kazdej imprezie kolejna laska , taka na zapomnienie, pozniej zwiazki,,ale tylko tak oo by zapomniec o niej , ie potrafie

Gość lolitkkkaaaaaaaaa
nigdy do końca nie zapomnisz...bedzie czasem wracało niemal jak koszmar z najgorszych mozliwych...pzdro

Gość co sie stalo?
w takim razie urwij kontakt calkiem, powiedz jej zeby sie nie kontaktowala

Gość olka b
zapomnisz zapomnisz kwestia czasu tylko zdaj sobie sprawę, ze to nie ma sensu - użalanie się nad sobą i wzdychanie do przeszłości

no wlasnie takiej milosci nigdy nie zapomnisz kiedys nawet jak juz bedziesz z kims szczesliwy to czasami bedziesz myslal o tej zobaczysz

Gość gardenxt
niedawno zerlem z kobieta ktora mnie kochala , wiem to okropne, ale juz dluzej nei oglem jej krzywdzic, wiedziala o bylej, czekala , ale nie zasluguje na takiego drania jak ja, fajna mila dziewczyna , zaluguje na to ze ja kotos pokocha, a ja bedac z nia myslalem o bylej, ostatnio pisala do mnie czesto, wychodzilem na spacer dzwonilem do niej , nie potrafilem juz oklamywac tej z ktoora bylem.. ona mysala ze zapominam, ale wystarczyl jeden sms od bylej a ja juz bylem gotow wszystko zrobic by moc z nia pogadac , to okropne

Gość gardenxt
ja to wiem, teraz juz wiem,ze nigdy o niej nie zapomne ,Milosc do niej mnie zniszczy

Gość e badzcie tacy
typowa chęć do posiadania tego, czego się nie ma... jak byś był z nią, to byś się czegoś innego uczepił, po prostu masz taki zjebany charakter 🖐️

Gość gardenxt
dzis do mnie napisala, odrazu odpisalem zapytalem co u niej , odpisala,pozniej jeszcze chcilem pisac ale juz nie odpisala, a ja glupek czekam z telefonem w lapie na smsa, niech to wsyzstko jasny szlag trafi

Gość dla zabicia czasu pisze
niszczysz sie sam na wlasne zyczenie. zapomniec mozna, jesli sie wywali wszystko, co ja przypomina. z listy w telefonie tez albo raczej zmien telefon i bedzie dobrze. te twoje 'kolejne zwiazki' to raczej komedia. nie wchodzi sie ponownie w zaden zwiazek dopoki nie przezyje sie autentycznie smierci poprzedniego. ty jej nie kochasz, ona tym bardziej. ona przypomina sobie o tobie w chwili, kiedy jest sama i ma cie na kazde zawolanie, odbierasz jej telefon i juz snujesz sobie co bys z nia zrobil. ogarnij sie chlopie, ona juz wczesniej pokazala ci, ze potrafi manipulowac toba. zrob cos dla siebie. zerwij s nia wszelkie kontakty