Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardenxt

Boze dlaczego ja ja tak kocham,niszcze swoje kolejne zwiazki przez nia

Polecane posty

Gość czy wy nigdy nie kochaliście
niektóre rady są nieżyciowe:O przecież skoro on j ą kocha, to nie będzie sobie robił na złość i udawał, że jej nie zna. Cieszy się każdym smsem, telefonem, kontaktem a spotkanie pewnie celebruje aż do kolejnego - ja to rozumiem. Nie rozumiem tylko dlaczego ona ci to robi? Może jednak chce wrócić?

Gość cos mi tu smierdzi
raczej nie piszesz tu calej prawdy...moze miala powodow 100tys.aby odejsc, a ty dopiero po stracie obudziles sie...ha.

Gość gardenxt
DZIEKI ze mnie rozumiesz, wiele bym dal by zapomniec o niej , nie myslec, normalnie zyc, probowalem nie potrafie naprawde nie porafie Czy bylem "swietoszkiem:- nie, w kazdym zwiazku sa nieporozumienia , klotnie, bylismy z soba dosc dlugo wiec trudo by kotni nie bylo,nie raz sie klocilismy,ale to zawsze ja przepraszalem,byly kwiaty, kolacje,nie bylo zle ,poprostu ona chciala wiecej swobody,lubila sie bawic,wychodzic, ja myslalem o stalym zwiazku,ona nie byla na to gotowa, jest ladna dziewczyna , wiec chciala jeszcze poszalec, mnie szlag trafial , bylem zazdrosny ,i tu jej nie moglem zrozumiec, gdyz ona tez bardzo byla zazdrosna a nie mogla zrozumiec tego ze mnie tez boli jak gdzies lazi, ale nie klocilem sie o to z nia, a ona mogla sie drzec i robic awamtury jak ja gdzies polazlem,o to sie klocilismy czesto, wtedy nei przebierala w slowach. nie wiem moze robilem cos co jej nieodpowoadalo. a;e normalnie nie mogla porozmawiac, obrazala sie i poprostu wychodzila, eh gdybym mogl cofnac czas