Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil Z SoS.

Rozstanie!

Polecane posty

Gość Kamil Z SoS.

Witajcie,mam pewien problem jestem z dziewczyna 10 miesiecy i ostatnio nie układa nam sie dobrze,cały czas sa jakies dziwne awantury,ona chce wyjechac do Londynu a ja nie chce jej puscic czy ja robie dobrze? prosze o pomoc bo taka atrakcyjna kobieta jak ona moze miec kazdego i boje sie o to ze moge ją stracić! Powtarza mi ze Mnie kocha itp,jakie mogą byc oznaki zdrady,kłamstw?

Gość Rostania nie sluza
milosci. Tym bardziej podroze zagraniczne. Na obczyznie automatycznie szuka sie bratniej duszy, zeby nie byc samemu.

Gość Kamil Z SoS.
To co mam zrobic? Zrezygnowac z niej czy walczyc?

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Walcz o Nią póki nie jest za późno!

Gość na jak dlugo jedzie?
nie mozecie pojechac razem?

Gość 12345654321
wlasnie na jak dlugo jedzie i dlaczego??

Gość Kamil Z SoS.
Wiesz,mówi sie nie długo ale rozstania nam nie słuza,to sa 3 miesiace poki co. Razem nie mozemy jechac bo ona nie chce!!!

Gość Na jak dlugo i do kogo ???
Czemu nie jedziecie razem ??

Gość Kamil Z SoS.
Sprawa wyglada nastepujaco.Jej rodzina nie lubi Mnie poprostu,w tamtym roku miała jechac i cos sie tam stało i nie pojechala,za to w tym roku za wszelke cene chcieli załatwic jej wyjazd ,jej rodzina stara sie poprostu rozdzielic nas na siłe!

Gość na jak dlugo jedzie?
3 m-ce to nie koniec swiata, jesli sie kochacie to wytrzymacie

do rozstania nie służą - nie każdemu nie służą. Nie służą ludziom, którzy są chwiejni w uczuciach. Inni mogą jechać na koniec świata i jeśli kochają, to kochać będą tą osobę, która została. Nie pleć więc bzdur! do autora: nie szarp się z nią i pozwól jej wyjechać. Z twojego postu wynika, że jesteś o nią zazdrosny, a to rzadko utwierdza w miłości. Nie wszystkie lubimy zazdrosnych mężczyzn. Jeśli ją stracisz bo wyjedzie do Londynu i tam kogoś pozna, a ciebie nie będzie już chciała, to oznacza, że jest kobietą łatwą, lekką i przyjemną ;)[mam wrażenie, że aluzję pojmujesz?]

Gość Kamil Z SoS.
Ja juz sam nie wiem co mam o tym myslec:( zaproponowałem zebysmy jechali razem ale ona stanowczo odmówiła!

Gość To dziwne, razem jest
razniej, no i jezeli sie kochacie ??? Rostania sa takie smutne i nieprzyjemne, dla ludzi ktorzy sie kochaja.

Gość Kamil Z SoS.
Poprostu sie boje! Kocham ja i oczekuje od niej tego samego uczucia którym ja obdarzyłem przez ten czas kiedy jestesmy razem,nie chce stracic w jednej chwili osobe która tak bardzo KOCHAM!

Gość Przyznaje racje korina
Tylko ze my zawsze robimy tak zeby podrozowac razem. Obydwoje nie lubimy sie rostawac. I jak juz nie ma innej mozliwosci, to jest nam ciezko. Kontaktujemy sie co pare godzin i obydwoje dazymy zeby rozlaka trwala jak najkrucej.Mieszkamy za granica i wyjechalismy razem.

Gość Kamil Z SoS.
No to tylko pogratulowac Tobie! Obawiam sie ze nie bede miał wyjscia bede musiał sie z nia rozstac bo nie chce przez 3 miesiace myslec co ona tam wyprawia!!

Gość 12345654321
No to tylko pogratulowac Tobie! Obawiam sie ze nie bede miał wyjscia bede musiał sie z nia rozstac bo nie chce przez 3 miesiace myslec co ona tam wyprawia!! buhehe faktycznie wielka jest twoja milosc do niej ja znam pare gdzie chlopak po 3 mies znajomosci wyjechal do anglii na 4 mies a kobieta czekala bo kochala. Dzisiaj sa juz razem 6 lat w czym rok po slubie. Nic im sie nie stalo podczas 4 mies rozlaki i ona nie umarla bez niego i ani myslala rozstawac sie z powodu swej wybujalej fantazji na temat tego co on moze tam robic swoja droga oddaj jej przysluge i moze rozstan sie z nia nie widze zbyes ja kochal raczej boisz sie utraty swojej wlasnosci

Gość Kamil Z SoS.
Raz mysle tak a raz tak,poprostu dziwi mnie to ze nie chce jechac ze mna tylko sama

Gość Poczekaj z decyzja
Moze wroci wczesniej steskniona ?? A moze bedzie unikac z Toba kontaktu, narazie nie wiadomo jaki ma cel w samotnym wyjezdzie. Rozlaki czasami dzialaja kozystnie. Czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co ma, dopiero jak straci. Moze cierpiec z tesknoty, albo czuc ulge. Tego nie wiadomo. Trzymanie na sile, do niczego nie prowadzi. Moge podrozowac sama, ale mnie to nie sprawia przyjemnosci. Moze twoja dziewczyna musi sie o tym przekonac na wlasnej skoze.

Gość Kamil Z SoS.
No to nic,w takim razie nie mam innego wyjscia musze na to pozwolic,ale przeczuwam ze to beda najgorsze 3 misiace mojego zycia!

Gość Tak czy tak nieprzyjemne
jest to ze woli jechac sama, czy mowi dlaczego ? Jaki powod ? Koszty, czy co ?

Gość Kamil Z SoS.
Nic zamyka odrazu temat!

Gość Masz jeszcze taka mozliwosc
zeby przez te trzy miesiace, ja poprostu odwiedzic. Jak trafi ci sie tani lot, to mozesz leciec rano, a wieczorem wrocic. Zapytaj na lotnisku o tanie loty.