Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ria wick

Zdrada- wychowanie bez ojca-

Polecane posty

Szukałam, co by to nie zakładać podobnych tematów, jednakże szukanie na cafe tematów pozostawia wiele do życzenia... wiec... wychowana bez ojca... moja mamam rozwiodla sie jak miala 3 lata, trice wymuszonego przez mame kontaktu z ojcem ...i koniec - od moich 5 urodzin nie widzialam ojca. .Nie było związku w którym nie zdradziłam... zawsze mówie sobie: "to juz ostatni raz" , " musze to ogarnąć" , "nie chce go stracić przez głupie przygody , on jest taki porządny.... nie chce mu tego robić...." jednak.... kiedy tylko dojdzie do małej sprzeczki..... zdrada z mojej strony wisi w powietrzu..... mieszkamy kolo siebie , wiec jest to trudne , a jednkak.... zdradzilam go juz 4 razy w ciagu 2 lat zwiazku.... zawsze po złosci, po kłutni.... moje koleżanki sa po kłutniach smutne, zgaszone , nie w głowie im zdrady.... a ja wrecz odwrotnie. wczesniejszy zwiazek, 16-20 lat szkoła srednia , zdradzałam na prawie kazdej imprezie , chociaz naprawde bylam zakoachana w moim chlopaku.... żałowałam potem , i obiecywałam sobie ,ze nie bedzie juz tak.... i znowu... powiedzcie mi coś, wiem o tym syndromie "niedokochania" córki w dzieiństwie..... lecz co z tym zrobic?

Gość idz do burdelu
tam jest twoje przeznaczenie :O

Gość leczenie u psychologa
poki sie nie wyleczysz zero zwiazkow

wiem wiem ................. ale dajcie jakies rady , linki , co ma robic myslec.... dzis sobie to uswiadomiłam............... co dalej?

Gość demony 666
jesteś curą nałorznicy od plebana z wioski, ale krewną tak

tak , macie racje. Nie jestem "puszczalską" ...... to jest tak, tylko tak jakkby "nazłosć" mojemu facetowi, automatycznie zdradzam................. o kłutni z jego strony. i tez czasem wtedy jak nie dostajed uczuc od niego.... nie tych mechanicznych uczuc, a psychicznych............. to wtedy szukam potwierdzenia swoe=jej atrkcyjności....

tak , ja jesatem taka analizujaca............. ale pytam, co moge zrobic, by sie opanowac, macie moze razdy, jakies metody, ksiązka moze dobra..... na samoakceptacje, samoopanowanie czy cos................................

Gość SPOKO- TO NIE MYDŁO......

masz racje , jutro nowy dzien , zaczynam kurs , mo0ze to i czas na "oczyszczenie" jestes bardzo mądrą obobą... nie ma co wmawiac ze to podłoze genetyczne.................kkkkkkk o nasz wybór, latwiejszy czy trudniejszy alke NASZ....

Gość hnghnhgnh
szatański wymysł kretyna ten porąbany watek :DDD a wyciągnijcie

Gość leczenie u psychologa
poczytaj o DDD i DDA, poki sie nie wyleczysz NIE WIAZ SIE Z NIKIM i NIE USPRAWIEDLIWIAJ SIE, zdada to zdrada!!!

Gość gość
8kVTESz9hcbn8imG1ny15fcs