Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co kaman??

łzy faceta...

Polecane posty

Gość ale o co kaman??

zostawil mnie facet z powodu "niedopasowania sie" jak to okreslil. ok przyjelam do wiadomosc i choc meczylam sie po tym strasznie...ciezko jest mi nawet wspominac ten okres ... i dzisiaj doznalam szoku...otwierajc dzrzwi od domu nie zobaczylam przyjacioli z ktora sie umowilam tylko JEGO...moje zdziwienie bylo ogromne...chcial pogadac wiec go wpuscilam (rece to mi strasznie sie trzesly) zaczal mnie przepraszac ze juz wczesniej chcial przeprosic tylko nie mial odwagi...i tutaj najlepsze...rozpłakal sie..normalnie stanely mu łzy w oczach...spływały po policzkach...a ja sie tylko na niego patrzylam i nie wiedzialam co mam powiedziec...narazie powiedzialam ze usze to przemyslec ze to nie jest dobry moment, zer mnie zaskoczyl ale pierwszy raz widzialam zeby płakal...wydawal sie byc szczery. nie wiem co teraz zrobic, w sumie zalezy mi na nim ale jestem juz na takim etapie ze potrafie zyc bez niego....pomocy! spac przez to nie moge;(

Gość ale o co kaman??
no ale my sie rozstalismy jakies pol roku temu...nie utrzymywalismy nawet kontaktu...tylko "od swieta" a tu nagle on staje w moich drzwiach... mam wrazenie ze mi to sie snilo....

Gość ale o co kaman??
nie wydaje mi sie aby to byla zdrada...wiwem ze po rozstaniu ze mna byl sam....pozniej cos slyszalam o jakiej dxiewczynie ale ani razu go z nia nie widzialam...a ni tez znajomi takick nowin nie przyniesli...a mieszkamy dosyc blisko siebie...

Gość ile czasu minelo
na czym polegalo to niedopasowanie? tez obstawiam zdrade, z tamta mu ie wyszo i wrocil do Ciebie

Gość ale o co kaman??
nie wiem co robic... :(

Gość ile czasu minelo
a co mu wczesniel nie pasowalo, jakie niedopasowanie?? ile bylicie razem?

Gość ale o co kaman??
hmm...na tym ze czego innego oczekujemy na tamten moment...ze jednak nie laczy nas to co powinno... pare razy zdarzylo mu sie napisac na gg czy smsa co slychac, jak sobie radze...i jakies zyczenia. wiem ze nikogo nie mial...bo mam dobry kontakt z jego siostra, chyba ze "ukrywal sie z tym" gadalam z nia i sama powiedziala ze nie wie co mu odpierdolilo... moglabym z nia pogadac tyle ze teraz jej nie ma w polsce :(

Gość ale o co kaman??
bylismy razem prawie 2 lata... jestem w takim szoku ze nie wiem co mam robic...predzej spodziewaabym sie w drzwiach papieza niz jego.... i te jego łzy...nie wiem dla mnie to bylo szczere..jeszcze go takiego nie widzialam.. nie byl nachalny, tylko przeprosil i zebym zrobila z tym co uwazam.. jak dla mnie to jakis cud ze on do mnie przyszedl...

Gość ile czasu minelo
pogadaj z siostra, ale pewnie ebdzie go bronic, jak byly pogloski o jakiej lasce to pewnie to byl powod rozstania, zapytaj sie go wprost czy kogos mial w tym czasie, ale ja bym nie ryzykowala z kims kto by mnie zostawil z braku niedopasowania, uczuc i nagle wrocil po pol roku

Gość ale o co kaman??
do tej pory to ja mialam to w dupie...i nawet o nim bym nie pomyslala...az tu nagle zjawia sie i takie cos... poczekam jeszcze musze przemyslec... chyba gorzej juz byc nie moze...

Gość ile czasu minelo
moze to sie stac jeszcze raz.. ja chcialabym byc wyjatkowa dla swojego mezczyzny...

Gość Eee Autorko ale z tego co
napisalas nie wynika ze on chcialby z Toba byc. Po prostu przyszedl przeprosic. Moze faktycznie dlatego ze ma wyrzuty sumienia, a co w jego zyciu dzieje sie nie wiadomo. Moze znalazl sobie jakas kobiete i chce z nia byc, ale lepiej by sie czul jakbys mu przebaczyla