aankaaa 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 witam, od zeszlej srody mam krwawienia i brazowe plamienia[ kazdego dnia co raz wiecej] okres powinnam dostac dopiero za jakies 7-8 dni. 6 kwietnia[ dzien po okresie] chialam wspolzyc ze swoim chlopakiem. jestem dziewica, do stosunku nie doszlo. moj chlopak zalozyl prezerwatywe i probowal we mnie wejsc ale nie udalo sie to. sciagnal jedna zalozyl druga i sprobowal jeszcze raz. dalej bez skutku. wiem, ze bardzo ciezko tak zajsc w ciaze, ale czy jest taka mozliwosc? moze prezerwatywa przy sciaganiu i zakladaniu pobrudzila sie? skad te plamienia, krwawienia i bol w podbrzuszu? 16 dni po tym incycencie zrobilam test ciazowy i wyszedl niegatywnie. pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aankaaa 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liljawodna Napisano Kwiecień 27, 2010 Moim zdaniem nie jestes w ciazy. Moze maz jakies zaburzenia hormonalne albo zapalenie co jest przyczyna uplaww i krwawienia. Nie piszesz czy masz regularne cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aankaaa 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 mam nie regularne cykle ale nie kritsze niz 30 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aankaaa 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 i wlasnie od wczoraj krwawienie przypomina juz okres, ale wyglada jak ostatni dzien mojego normalnego okresu. mozliwe zeby miesiaczki mi zlagodnialy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach