Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiem ekererer

Większosć kobiet z dlugim stazem małz. mowi ze nie wyszłaby już więcej za mąz.

Polecane posty

Gość Powiem ekererer

Jakiej kobiety nie spytam to malo ktora teraz zdecydowalaby sie na malzenstwo. Mowie o kobietach z 10-15 letnim stazem malzenskim...

Gość w takim razie nie jestem w
tej "większości" zrobiłabym to jeszcze raz :)

Gość niekochana sfrustrowana
wiesz co, ja mam staz 3,5 roku i moja odp jest taka sama

Gość niekochana sfrustrowana
taka sama jak tej większości

Gość 8letni staz
tez nie wyszlabym drugi raz za maz, chociaz w obecnym malzenstwie jestem szczesliwa. nie widze roznicy miedzy malzenstwem a tzw zyciem na kocia lape. wszystko zalezy od ludzi. poza tym wkurza mnie cala szopka z weselem w ktorej wzielam udzial bo mezowi zalezalo.

Gość a co takiego jest w malżeństwi
niedobrego że tak mówicie?

Gość gfdgdsdfdsfs
jakas patologia Cie otacza bo ja tez nie zaluje ani jednego dnia spedzonego ze swoim mezem ,a w tym roku obchodzimy 15 lat naszego malzenstwa.

Gość Powiem ekererer
Ale te babki mowia ze nie wyszlyby za maz, bo to meka panska..

Gość 8letni staz
niekochana sfrustrowana - wspolczuje. ja co prawda nie jestem fanka malzenst jako takich ale gdybym miala jeszcze raz wybierac, wiedzac jak bedzie wygladal nasz 8 letni jak na razie zwiazek, to bez wahania wyszlabym za niego drugi raz, nawet gdybym miala przejsc szopki z tesciowa po raz drugi

Gość w takim razie nie jestem w
a te które nie mają mężów, w większości marzą o zamążpójściu :) o ironio :) !

Gość gfdgdsdfdsfs
a kto Ci kazal robic mega impreze?trzeba bylo zrobic na 10 osob. i nie rozumiem jak mozna zyc na "kocia lape"latami... tzn ze co?nie jestem pewna czy na 100% kocham te druga osobe??? ja bylam pewna!i gdybym miala zakladac ze cos sie nie uda to nie poszlabym na studia,nie podjelabym pracy,nie urodzilabym dziecka...zawsze jest jakas obawa,ze cos w zyciu nie pojdzie po naszej mysli....ale "kociej lapy"przez 15 lat nie rozumiem..

a co jest trudnego w zrozumieniu życia bez ślubu? co ten ślub ma mi niby dać? do czego jest mi potrzebny? żyję sobie w szczęśliwym konkubinacie siódmy rok i nie zamierzam zmieniac tego stanu - szczęśliwości i bezżeństwa

Gość gfdgdsdfdsfs
w takim razie moze Ty jestes szczesliwa ale Twoj partner nie?;) cos Was jednak trzyma przed tym by na papierze i przed Bogiem przyzec,ze zawsze bedziecie razem...ale macie prawo wiec luuuz:)

Gość nie chodzi o papier dziewczyny
mylicie pojęcia :)

Gość weryfikator
ale ślub bardziej łączy, ee tam zależy od ludzi. nie można być też ignorantami, no i zależy od wiary A już wiem co zrobię - do łóżka Wam wejdę :) http://www.feromarket.com/aff/adams

Gość mniemoole
Chce zauwazyc ze watek nie jest o tym czy lepiej zyc ze slubem czy bez tylko czy w ogole warto sie wiazac z facetem. Ja tez wsrod ciotek, i sasiadek slysze- nie wychodz za maz bo tocierpienie wielkie:D

Ja tam nie cierpię:) Teraz jest taka moda na tzw. silne, niezależne kobiety. Piszę "tzw.", bo w praniu wychodzi zgoła inaczej. Uważam, że ludzie łączą się w pary i w małżeństwie nie ma niczego złego. Kiedy mój się zdeklarował i oświadczył - poczułam, że on też chce się ze mną zestarzeć. Przed ślubem, mimo że tyle lat, czułam się takim niewiadomokim.