Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zmartwiona1111

czy to mozliwa ciaza???

Polecane posty

Gość ona zmartwiona1111

witam mam problem okres spóznia mi sie 11dni zaqdnych objawów nie mam no oprócz bolacych piersi brzuch mnie nie boli a powinnien kochałam sie bez gumki stosunek przerywany a iniewiem czy to ma znaczenie miałam duzo imprez alkoholowych prosze o rady czy moge podejrzewac ciaze???zapomiałam dodac ze cykle mam nieregularne ale najdłuzej to mi sie spózniał do 5 dni prosze o pomoc

ech... możesz moja droga, możesz... stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, tym bardziej, jeśli te stosunki miały miejsce po wymienionych przez Ciebie imprezach alkoholowych, to jaką masz pewność, że zawsze stosunek przerywany był w istocie przerwany??

ech... możesz moja droga, możesz... stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, tym bardziej, jeśli te stosunki miały miejsce po wymienionych przez Ciebie imprezach alkoholowych, to jaką masz pewność, że zawsze stosunek przerywany był w istocie przerwany??

Gość ada123456789
alkohol brak snu nieregularne zasypianie itd moga opoznic okres, ja sama mam nadzieje ze mi rowniez tylko sie opoznia bo mam prblemy ze snem (i tez mam nieregularny okres) a po odstawieniu tabletek mam co 1,5 miesiaca tzn. okolo bo zaden cykl nie tral tyle samo dni (zreszta przed tabletkami tez bywalo roznie) aczkolwiek od 3 dni mi niedobrze i okresu brak ;/ 3mam kciuki za Ciebie i siebie :)