Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość authomathyczka

Kto z was nie jeździ samochodem bo sie strasznie boi???

Polecane posty

Gość authomathyczka

Gość a ja napisze tak...
ja niestety, a prawko mam od roku

Gość authomathyczka
a masz czym jezdzic, masz auto? czy nie jezdzisz bo nie masz czym?

Gość Zi=mna21
Ja rzadko jeżdżę samochodem w zimę (wsiadam tylko wtedy kiedy naprawdę muszę) bo się boję, może nie strasznie, ale się boję i chodzi mi o prowadzenie go bo jako pasażer to nie mam z tym problemów.

ja , ale nie ze strachu, tylko dlatego że wkurrwia mnie brak miejsc parkingowych, więc staram sie wszędzie dotrzeć na własnych nogach - polecam, bo to taniej, zdrowiej i często duzo szybciej :classic_cool:

Ja nie mam prawka , ale w nocy boje się jeździć nawet jako pasażer. Taka pojebana jestem.

Gość lillali
trzeba się przemóc. Szkoda było kasy wydawać i teraz nie jeździć. Na samym początku też się bałam, więc jeździłam z chłopakiem i ojcem żeby się trochę oswoić. Jakoś mi było lepiej jak ktoś siedział obok. Może tak spróbujcie?

Gość a ja napisze tak...
mnie prawko kosztowalo 4 tysiace, rboilam dwa lata..zdobylam je naprawde ciezka praca a i tak nie jezdzie, nie mam czym, w kazdym aucie sprzeglo mi nie pasuje,.ciezko chodzi.

Gość happela23
ja z początku strasznie sie balam. Gdy mialam wsiąsc do auta przez pierwsze 2 miesiace to w nocy nie spalam, koszmary mialam okropne. Dziewczyny trzeba sie przelamać! Po dwu miesiącach czerpie sie z tego niesamowitą przyjemnośc. Teraz jezdze juz rok i powiem ze jak mam gdzies jechac tramwajem to mam traume. To straszne jak samochód rozpieszcza.

Gość moonka2
w kazdym aucie sprzeglo mi nie pasuje Zlej baletnicy przeszkadza nawet rabek spodnicy:D Moze faktycznie nie jezdzijcie, bo stwarzacie zagrozenie na drodze, chociaz to sie tyczy takze kretynow-facetow, ktorych na drogach nie brakuje.

prawko zawsze może sie przydać... chodzi tylko o to, żeby co jakis czas siadać za kółkiem żeby nie zapomnieć wszystkiego :) ja odpalam auto kilka razy w miesiącu i jestem bardzo zadowolony :classic_cool:

Gość Zi=mna21
A skąd miałyśmy wiedzieć przed robieniem prawa jazdy, że będziemy się bać? ;) Ja nie mam długo prawa jazdy i z czasem to, że boję się jeździć w zimę po lodzie i po nabraniem wprawy pewnie to się zmieni.

Gość a ja napisze tak...
jezdze super,tak mi mowilo 3 instruktorow. ale sie boje po prostu

Gość a ja napisze tak...
sprzegla pasowaly mi tylko w ELkach bo bylo rozjezdzone ;) powaga, dla mnie dobre auto to lekkie sprzeglo, a w nowych autach ciezko takie bierze.dlatego nie mam auta wcale bo auto ma byc dla mnie a nie ja dla auta moi drodzy ;p

Gość Zi=mna21
a ja napisze tak... Samochód w automacie może jest dla Ciebie najlepszym wyjściem.

Gość happela23
ja 3 lata po prawku nie jezdzilam wcale, nie mialam czym. Potem kupilam sobie samochód za ciezko zarobione pieniądze. No i pieknie sie prezentowal przed domem. Ale gdy mialam wsiąsc do niego to istna masakra :o Myslalam ze tak zostanie na zawsze. Po 2 miesiącach strach przechodzi calkowicie, przynajmniej u mnie tak bylo, a jestem strasznie strachliwa i nerwusiata. Teraz nawet nie mysle jak jade. najgorszy ten pierwszy miesiąc, przelamcie sie. Ja z początku z ojcem jezdzilam, sama nie umialam. Teraz najlepiej jezdzi mi sie samej. :)

Gość a ja napisze tak...
wiecej jezdzilam na waleta jak prawka nie mialam, zakazane smakowalo najlepiej, jak zdalam pojechalam tylko dwa razy,.

Gość happela23
tylko najpierw trzeba sobie obierac proste i krótkie trasy. Pierwszego dnia jechalam z 3km, potem 5,7 itd. Najgorszy byl ten moment gdy mialam wsiąść nagle sama i jechac. To bylo straszne. trzeba go przezyc a potem z górki. Cale zycie chcecie jezdzic tramwajami????!!!!

Ja sądze, że powinnyscie kupic bąbonierke i kwiaty, pójść z tym do urzędu i dać urzeędniczce razem z prawem jazdy i przeprosić, że w ogóle brałyście te prawko. ja pierdole filozofia z jeżdzenia samochodem. To nie komuna teraz auto to tak jak telewizor czy lodówka. Z lodówki tez sie boicie korzystać?

Gość happela23
nie mysle jak jade :D Mysle , ale nie o jezdzie. Czepia sie ta, co zazdrosci pewno :D

Gość Zi=mna21
kpiarz nie bądź taki mądry.

Gość happela23
ale zapewne nie jezdzisz. Tak wiem, ze napiszesz ze jezdzisz od 8. Ale i tak Ci nie uwierze. Da sie tu wyczuc tą zlosc do swiata :P :D:D

Nie jestem. Poprostu jazda autem to żadna filozofia. Mój 13 letni brat śmiga więc to chyba nie jest trudne. Sam mam prawko na 3 kategorie i nie rozumiem czego tu sie bac

Gość lillali
a ja napisze tak... ja ci propnuje jeździj najpierw z kimś zaufanym kto też prowadzi, w razie czego doradzi, np z ojcem. Szybciej się przełamiesz. Ja teraz jeżdzę trzema różnymi autami i w żadnym sprzęgło mi nie przeszkadza;)

Gość happela23
Pewno Cie na niej zawiało. Ostatnio wieje. Daje sie to po tobie wyczuc. To moze zacznij autem jezdzic :D