Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość authomathyczka

Kto z was nie jeździ samochodem bo sie strasznie boi???

Polecane posty

Gość Zi=mna21
kpiarz, ale reszta ludzi na świecie to nie jesteś Ty ani Twój uzdolniony brat.

Gość happela23
to dobrze :) Troszcze sie o Ciebie, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :) Jestes w koncu mi tak bliska

ale sie podniecacie tymi samochodami :-o też mi wielka frajda :-o rower to jest dopiero frajda, ale skąd leniwe grubasy moga o tym wiedzieć :-o ja bym chętnie dojeżdżał tramwajem do roboty, tylko w moim mieście ich nie ma :classic_cool:

Gość happela23
nie frajda, ale oszczedność czasu i wygoda. Ciekawe jak dlugo jeszcze tym rowerem bedziesz zapierniczał :)

Nie uważam, że mój brat jest wybitnie uzdolniony. Jeździ tak jak każdy. Wiesz starzy maja działke za miastem i tam każdy dzieciak sobie pomyka. najpierw powoli po piaszczystych drogach a potem coraz śmielej. Ostatnio widziałem jak syn sąsiada dojechał do miasteczka oddalonego 15 km.

Gość happela23
kup se rolki :o lato idzie. Gdzies siostra musisz te kilosy zrzucic :D

Gość a ja napisze tak...
wezme po prstu dodatkowe godziny z instruktorem, juz bezl Lki na dachu bo mam prawko

Gość happela23
Ja sie nadaje :)

Siostra rządzisz. Dzwonek na kozaku masz :D A wstążki na kierownicy przyczepione?

Gość happela23
siostra ma prace 30km od domu, ale do niej nie jezdzi tylko siedzi na kafe. A nie mowilam ze boi sie jezdzic :D Jaki ten swiat jest prosty :D

hapella długo myslałaś nad tym postem :classic_cool: Wyobraź sobie, że niektórzy mają w robocie komputer i dostęp do internetu dziecino :classic_cool:

Gość happela23
Myslalam nad tym postem juz od wczoraj :D Fajna praca. A potem sie dziwia czemu ten swiat wygląda tak jak wygląda.

Gość happela23
I do tego zdobywasz wyjątkowe doswiadczenie i uczysz sie tyle, ze pracodawcy niedlugo rzuca sie na Ciebie, zebyś pracowala tez u nich :D

Gość a ja bym chciała zrobic
prawko, ale nie mam na to kasy... nie mogę się doczekać kiedy skończę studia i zacznę zarabiać PRAWDZIWE pieniądze. Wreszcie zapisze się na kurs.

Ja jak zdawałam tez nie miałam kasy, ale wpłacałam w ratach, odkładałam i oszczędzałam na czym się da, powodzenia :classic_cool:

Gość a ja bym chciała zrobic
Ja się kompletnie spłukałam ostatnio , a oszczędzać nigdy nie umiałam;) ale jeszcze kilka miesięcy... tylko ciekawe gdzie ja robotę znajdę, może jako sprzątaczka? z magistrem to akurat ;)

Gość happela23
a czego magistrem?