Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaa23

iść czy nie iść

Polecane posty

Gość juliaaa23

umówiłam się dzisiaj z facetem za kasę . już sie kiedys z nim spotykalam ,ale bez kasy. przydałaby mi si e ta kasa ,ale on mi sie nawet nie zbyt podoba... nie wiem co mam robić. iść czy nie iść?proszę o obiektywne odpowiedzi jak wy byście zrobili

Gość dareglova
jaka kasa ?

Gość juliaaa23
sama nie wiem czemu mam przed tym opory.już nie raz kasa mi była potrzebna i rezygnowałam w ostatniej chwili nie jechałam z tymi facetami mimo,że mnie przekonywali... niby taka odważna jestem ,ale się boję .. tylko czego?

Gość dareglova
no ale kurva ile ?

Gość juliaaa23
nic mnie nie dopadnie bo seks tylko w gumce on o tym wie. już się z nim kochalam kiedyś seks mi sie nie podobał. potem już nie chciałam . a teraz on zaproponował kasę a tak by mi pomogła... niby święta nigdy nie byłam sypiałam z 3 facetami w jednym czasie, zdradzałam swojego faceta więc nie powinnam mieć oporów. ale jakos mam przed tym placeniem...

Gość juliaaa23
200 / h tak ustaliliśmy a mamy sie spotkać na 4 h więc trochę bym zarobiła

Gość juliaaa23
nawet jakby to teraz nie powinnam mieć oporow a ja glupia mam :(

Gość juliaaa23
up

Gość juliaaa23
nie prowo :( serio nie wiem co zrobić. kasa mi się konczy i jest średnio wesoło...

No to te opory to twój ostatni ludzki odruch! kto by się pieprzył za pieniądze, przecież to kurestwo nie szanujesz siebie ani swojego ciała?

Gość juliaaa23
chyba nie szanuje i nie jest to tylko moje wina niestety ,ale to już inna sprawa... jakby mi sie chociaż podobał seks z nim może nie miałabym takich oporów ,ale bylo beznadziejnie ... jak dzisiaj nie pojde on sie rozmyśli bo już parę razy przekładałam spotkanie.a co ja zrobie bez kasy?

Gość juliaaa23
tez czasem czuję do siebie niechęć. zdradzalam swoich facetów nigdy nie bylam im wierna. ogólnie miałam nie wielu facetów w łożku bo 6 ,ale najgorsze te zdrady były. choc mogłam mieć o wiele więcej to przynajmniej tyle ,że nie poszlam z nimi do łóżka... płakac mi sie teraz chce bo nie wiem co mam robić. I tak i tak będę żałowac

Gość juliaaa23
ja chodze do pracy ,ale wystarcza mi na wszystko ledwo na oplaty a ja chce skonczyc studia i jeszcze miec na jakieś kosmetyki ciuchy .. to nie jest wszytsko takie proste. na parę dni zostało mi 12 zł

Gość juliaaa23
up

Julia, ja bym zrobiła tak żeby do siebie samej nie czuć obrzydzenia, a jak bym poszla do łóżka z facetem który mi się nie podoba ani którego nie kocham, tylko za pieniądze, to te pieniądze by mi potem bokiem wyszły, czułabym się jak szmata... decyzja należy do ciebie. Myślę że są jakieś alternatywne sposoby żebyś wyszła z tej sytuacji... jeżeli teraz zaczniesz sypiać za pieniądze, to co będzie w przyszłym miesiącu, za rok, za dwa? A jak będziesz miała kiedyś męża, to co mu powiesz? Ja uważam że kobiece ciało ma wielką wartość, dużo większą niż 200 czy 400 zł, to jest cała twoja osoba, uczucia. Ja w seksie oddaję całą siebie, i oczekuję że ktoś mi odda całego siebie, a nie 200 zł... kasa kasą ale pomyśl co zrobić żebyś się dobrze czuła sama ze sobą.