Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładniutka

Do Facetów:)

Polecane posty

Gość Cicho baby
saasandra - przede wszystkim pisz na temat, bo tutaj nie jest o IQ i atrakcyjności populacji męskiej, tylko o wpływie negatywnym wpływie nadwagi (czy jak to w przypadku podanym przez Czołgistę już otyłości) na niewątpliwie atrakcyjne cechy, jaką jest ponętna twarz.

Gość Ładniutka
Nie szukam tu poparcia i aprobaty. Nie rozumiecie? Nie leczę w ten sposób też kompleksów.. Po prostu mnie to ciekawi...

Gość dfgdgs
90 kilo przy tym wzroście to porażka. jesteś gruba a ładną buzię może masz ale według twojego faceta i matki chociaż facet pewnie teraz pije z rozpaczy że poślubił takiego kaszalota :o

sarandara, a co to znaczy ladnych kobiet? jakos kobiety dziwnie oceniaja urode innych. np. facetom podobaja sie troche grubsze niz kobietom, mniej umalowane

Gość Ładniutka
Takie to jest dziwne, że istnieją jeszcze ludzie których nie obchodzi waga?..hmm, nie chciałam, raczej rozmawiać o tym czy moja waga ma jakiś negatywny wpływ na cokolwiek dotyczącego mojego życia, bo nie zauważyłam, pytam ogólnikowo

Gość Ładniutka
Mój mąż płacze, że mnie poślubił? Daję Ci mój dom, i cały majątek jeśli tak jest:) Jestem zaradną kobietą, umiem i ugotować i posprzątać, pracuję w firmie jako UWAGA modelka kosmetyków, jestem szczęśliwa, mój mąż tak samo...

Gość kookoko
Szukasz "zadbanego" faceta, ale sama zadbana nie jestes. Ludzie z taka nadwaga jak ty nie moga byc zadbani, a przynajmniej nie maja zadbanego "wnetrza", bo zeby wazyc 90 kg przy twoim wzroscie, to trzeba ostro wpierdalac. Wiec nie mow tutaj o facetach jak o wzrokowcach- owszem jest tak, ale ty po prostu przekraczasz wszelkie normy estetyki. Jesli twoj maz to akceptuje- to szacun, ja bym nie mogl i wszelkimi srodkami zwalczalbym takie LENISTWO - tak, tak- to nic innego jak lenistwo wziecia sie za siebie. Ludzie leniwi to ludzie ze slabymi charakterami.

Gość Ładniutka
Ludzie!!! Co za denne stereotypy...wcale nie jem dużo, mam figurę uwarunkowaną genetycznie... Mam wszystkie badania porobione nie jestem na nic chora...nie mam też problemów z chodzeniem, podwyższonego cholesterolu itp....

Gość kookoko
"figura uwarunkowana genetycznie" to wymowka numer jeden wsrod grubasow. Jest naukowo udowodnione, ze w ponad 90 % przypadkow nadwagi ta wymowka jest zwyklym klamstwem. Nie chce byc teraz straszny, ale czy widzialas w obozach koncentacyjnych ludzi z nadwaga? Pomysl logicznie- skad sie bierze nadwaga?

Gość tak a co myslicie
o takiej ktora ma ladna twarz i usmiech ma ok 162-163 wzrostu a wazy 65kg? dodam ze wizualnie wyglada mniej wiecej tak ze ma kragla figure typu biodra-nie bardzo szerokie ale ma je zaznaczone troszke masywniejsze uda wypukla pupe i no nie male piersi a co do minusow jej postury no to brzuszek ma troche boczki hmmmm????

Gość Ładniutka
Moja babcia była gruba, taki sam był mój dziadek, mama ojciec i siostra...tak oni wszyscy byli niezadbanymi grubasami, umierającymi od własnego lenistwa...Wszyscy na pozycjach, na pewno od nich śmierdziało, i żarli toooony..ehhh Właśnie widać jak bliskie są Ci realia obozów koncentracyjnych... Ludzie nie mieli tam co jeść, bo byli głodzeni...logiczną rzeczą jest to, że nawet osoba mająca uwarunkowaną genetycznie nadwagę by schudła,...

Gość saasandra
Hmm chodziło w sumie może faktycznie troszeczkę odeszłam od tematu. Według mnie każdy ma inny gust, każdemu się co innego podoba, znam wiele szczupłych dziewczyn z naprawdę brzydką twarzą które mają powodzenie, ale znam też dużo grubych które mają powodzenie i mają swoje połówki już kilka lat,nie ma na to reguły.

Gość kookoko
Sluchaj, po co mamy tutaj dyskutowac, jesli nie chcezs przyjac jednego konkretnego argumentu do swoje jswiadomosci? Jedzenie = kalorie duzo jedzenia = duzo kalorii. Zadne normalny facet BEZ nadwagi nie bedzie sie rozgladal za kobieta Z NADWAGA. Bo po co ???? Na razie.

Gość Ładniutka
Ty=powierzchowność Ty=idiotyzm Faktycznie 0 dyskusji skoro nie umiesz zrozumieć stwierdzenia "Nie jem dużo"

Gość kookoko
nie jesz duzo czego? Batonow? Kartofli ze schabowym? Snickersow? Czy nie jesz duzo: salatek, owocow, ryb? Bo to jest roznica.

Gość Ładniutka
Jem wszystko..Ale nie jakoś żeby się zażerać... Śniadanie np musli, obiad jakaś np zupa po obiedzie kawałek jakiegoś ciasta, jednodniowy marchewkowy...na kolacje czasem jakieś parówki czasem kanapki...jak każdy normalny człowiek

hmm, rozumiem uwarunkowania genetyczne. ale wg. mnie to nie jest tak do konca. w pociagu widze czesto jak gruba mama wciska nie do konca jeszcze grubej corce, co chwile cos do jedzenia. i soki do popicia. jak widze osobe jedzaca w pociagu to jest to zazwyczaj osoba gruba. wiec genetyka genetyka, ale to jest tylko jeden z czynnikow wg. mnie jesli dobrze sie czujesz ze swoja waga. najblizszym to nie przeszkadza to o tym nie mysl

Gość Ładniutka
Wiem o czym mówisz, są matki które pasą swoje dzieci na pogrom..i tu już nie ma nic do czynienia z genetyką... Nie przemuje się tym w ogóle...nie myślę o tym... jestem do cholery ciekawa czy facetów pociągają kobiety przy kości? czy widzą w nich swoje potencjalne partnerki?.....

Gość Cicho baby
jestem do cholery ciekawa czy facetów pociągają kobiety przy kości? czy widzą w nich swoje potencjalne partnerki?..... Mój głos umiarkowanie na "nie".

Gość tak a co myslicie
ja wlasnie tez jetsem ciekawa.znam swoja wartosc jako wartosc czlowieka charakter intelekt itp ale tez jestem ciekawa czy moze sie podobac taka postura kobiety czy moze nie jets tak ze facetowi sie podobam (nojemu) ale tylko dlatego ze jestem jego :o ze mnie kocha itd...albo np postura mniej wiecej(ja jestem drobiejsza) jak np bridget jones?

Gość Cicho baby
Nie oceniamy wartości dodanych. Wyłącznie figura i twarz.

Gość tak a co myslicie
a ok wiec myslisz o posturze mojej(tam gdzies wyzej jest moj post) no nie jest to jakas wielka czy nawet wieksza nadwaga...albo o wspomnianej przeze mnie bridget jones przeciez rene nie wygladala fatalnie czy masakrycznie w tym filmie...

dla mnie: gruba - nie otyla - nie z nadwaga - nie zwyczajna z zaokraglonymi ksztaltami - tak zwyczjna - tak chudsza - tak szkapa - nie

Gość tak a co myslicie
pod czym moge sie podpisac?hmmm moim zdaniem do zwyczajnej z zaokraglonymi ksztaltami bo moze wagowo nie do konca ladnie wyglada przy moim wzroscie ale uwierzcie ze piersi spore no i wypukla pupa tez wazy...ale nie wiem "pod ktora kategorie naleze u facetow" hmmm?? czasem jak tak spedzam caly dzien na necie gdzie sie przewijaja te wszystkie polnagie poprawione photoshopem kobietki to popadam w lekka depresje czy aby napewno moge sie podobac...a sama jakos na siebie nie narzekam wiec prosze mi tu bez tekstow skoro zle sie czujesz to cos z soba zrob bo ja ze soba sie dobrze czuje ale zdaje sobie sprawe ze sporo odbiegam od wyimaginowanego spojrzenia na kobiete

odnośnie kobiety z paroma kilogramami więcej to faceci lubią takie u których te klimogramy są w piersiach pupie i nogach a nie tylko "w brzuszku" ;)

Gość Jestem ciut
przy kosci ( 170/65kg ) i nie narzekam na powodzenie , mam wspanialego faceta ktory mnie akceptuje taka jaka jestem jednak ja osobiscie zle sie czuje w swoim ciele , chcialam schudnac ale nie potrafie bo rzucam palenie i żreć mi sie chce jednak podzwiam te osoby ktore akceptuja swoje cialo :niewazne grube czy chude.

te co sa photoshopowane to pruba lansowania trendu. czyli nie to co sie facetom podoba, tylko to co specjalisci uwazaja - ze sie powinno podobac. i dlatego w tych gazetach plaskie dechy. kobiety bez zeber