Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patusiaczeek

kiedy wasze pocieszy samodzielnie siedzialy??

Polecane posty

Tak mnie to zastanowiło, że aż sprawdziłam na zdjęciach. Siedziała już w 6 miesiącu, stanęła i zaczęła raczkować w 7. Może dlatego, że jest drobna i lekka do tej pory. I strasznie żywa i ciekawa wszystkiego i pewnie ta ciekawość co my tam mamy w tych szafkach pochowane pomogła jej szybciej stanąć na nogi :)

Gość samla siadala
a twoj syn wazyl przy urodzeniu???

Gość o żesz
moja córka ma 7,5 miesiąca, nie siaedzi samam, jak ją posadze to leci do przodu i na boki. Trochę sie martwię , wiem ze ma jeszcze czas ale chciałabym zeby juz siedziała zeby miec pewnosć ze wszystko ok. Nioe raczkuje i nie ma zębów. Umiem przewracać sie na bok.

Gość o żesz
a z tą waga to różnie bywa, zależy oo wysokosci dziecka. Moja wazy niecałe 8 kg ma 7,5 miesiaca a jest chudzinką bo jest wysoka, spodnie nosi na 12 miesiacy, a mojego szwagra mala waży tyle samo i jest duzym grubasem bo jest dłużo krótsza.

Gość mama 8,5 miesiecznego synka
samla siadala "a twoj syn wazyl przy urodzeniu???" Nie wiem czy piszesz do mnie, ale jesli tak to odpowiem. Moj synek wazyl 4300 gr jak sie urodzil. A jesli nie do mnie to sorki :) o żesz - wiesz, z ta rozmiarowka jest roznie. Np. amerykanskie ubranka maja zanizona rozmiarowke i moj synek nosil ich rzeczy na 12 mc jak mial 5-6 mc :o . takze krotko mowiac: rozmiarowka na miesiace nie jest reprezentacyjna, natomiast taka na dlugosc w cm tak.