Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simi mimi

MAM MĘŻA A CAŁOWAŁAM SIĘ Z INNYM....CO TERAZ????//

Polecane posty

Gość simi mimi

Mam cudownego męża, jesteśmy razem od 7 lat, mamy dzieci. Powiem tak - wyjazd służbowy, alkohol - całowałam się z jednym gościem....nie wiem, co mi odbiło - po prostu za dużo alkoholu....co teraz??? czy mam powiedzieć mężowi? tak mnie to męczy...mam 29 lat a zachowałam się jak 15latka. mąż dla mnie jest taki dobry, zaufał mi, a ja??? czuje się fatalnie.. co powinnam teraz zrobić?

Gość TH is IT OM
Kobiety zawsze będą puszczalskie Nie mają mózgu

Gość TH is IT OM
Najgorsze że taka suka u rodziny uchodzi za taką porządną

Gość MELANI202
proponuje abys zostawila dla siebie ten maly wyskok przeciez to tylko pocałunek i jeszcze przez alkohol zapomnij o tym i żyj dalej;-)

Gość anaisxxx
Całe szczęscie że skończyło się tylko na całowaniu. Zapamiętaj sobie kobieto raz na zawsze: na wyjazdach służbowych ZERO ALKOHOLU bo myślę że na trzeźwo byś tego nie zrobiła.

Gość niewazne31
Proszę cie spróbuj wymazac to z glowy, ja bylam w podobnej sytuacji i wierz mi chcialabym sie opamietac w tym momencie co ty. Chcesz wiedzieć wiecej napisz na maila. Spróbuje ci pomóc.

Gość simi mimi
to nawet było tak, że ja się odwróciłam , on mnie pocałował, trwało to może 2 sek odepchnęłam go i syknęłam "przestań idioto" i poszłam.....no ale jednak....mężowi nie powiem, to by było tylko przerzuceniem cierpienia na niego, ale jak samej sobie poradzić....

Gość ty raczej to przemyśl???
Ale co Ty masz za problem? On Cię pocałował ale zrobił to z zaskoczenia, Ty tego nie chciałaś od razu go odepchnęłaś. Ja tu nie widzę Twojej winy i swojemu nawet bym o tym nie mówiła. A gdybym mu powiedziała to przecież nie miałby pretensji do mnie tylko do tego faceta... Przecież Ty nic nie zrobiłaś!

Gość simi mimi
no to nie było tak od razu - ze 2-3 sekundy ja też go całowałam i dopiero po tych 2-3 sek go odepchnęłam. to on mnie pocałował, ale do cholery sprowokowałam go...czuje sie jak szmata

wybacz sobie ta chwilke slabosci..... i skoro juz wiesz jak sie po czyms takim czujesz nie powtarzaj .

Gość tylkiooo a
o matko jacy wszyscy nagle porządni :D:D kocham to kafe a Ty nic mu nie mow, masz nauczke na przyszlosc, to "tylko " calowanie a jak mu powiesz do urosnie do rangi stosunku zle zrobilas, ale nie mow mu 🖐️

Gość nie rozwalaj
swojego zycia...najlepiej to sie pomodl i zmadrzej zanim bedzie za pozno...tez tak mialam ale sie opamietalam zanim to by sie inaczej skonczylo i wtedy nie byloby odwotu...nie mow mezowi po prostu zampomij i tyle i nie mow ze nie dasz rady bo dasz tylko ci sie wydaje ze nie....moze zrob kolacje dla meza zaskocz go czyms i spedzcie razem mily wieczor to ci sie odechce myslenia o tamtym...zauroczylas sie ale to nie milosc tylko pociag fizyczny...milosc masz przy sobie i tylko od ciebie zalezy czy tam zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeraziah
jaka kurwa chwila słabości ? co Wy pierdolicie, albo macie tak samo nasrane we łbie jak autorka...Zachowałaś się jak szmata, mam nadzieje, że mąż w pore się zreflektuje co trzyma pod dachem. Jesteś dorosła i nie masz nic na swoje usprawiedliwienie. Mam nadzieję, że dostaniesz za to nauczkę!

Gość Annonim
co teraz? nic

Gość dgdgdgdgdgdgddg
W którym momencie zachowała się jak szmata?! Napisała jasno i wyraźnie, że koleś pocałował ją z zaskoczenia i go ODEPCHNĘŁA!! Banda zakłamanych chamów. Założę się, że Wy mając dziewczyny, ślinicie się na widok innych :) Autorko, nie obwiniaj się, nie mów mężowi, zapomnij o sprawie i nie pij więcej alkoholu :)

Gość WdawdD
ONA NIE JEST SZMATA-TO NORMALNE UKOBIET

Gość dsdsgsg
grrg

Gość iwona225
Witam. Jestem mężatką od czterech lat, mamy syna który skończy 3 lata... parę miesięcy poznałam jego... zaznaczam że on ma żonę od 6 lat i dwójkę dzieci. I stało się całowaliśmy się, a najgorsze jest to że nie mam poczucia winny wręcz przeciwnie podobało mi się to i z chęcią powtórzyłam bym to ... wiem że co nie którzy nigdy nie byli w takiej sytuacji i potępią mnie ale nie wie wiecie co was czeka później... ja nigdy bym nie przypuszczała ze tak postąpię jak teraz...

Gość gość
Eh, ciekawych rzeczy mozna tutaj sie dowiedziec o was kobitki.

Gość gość
''o matko jacy wszyscy nagle porządni smiech.gifsmiech.gif kocham to kafe'' przecież większość tutaj to kombinatorzy i zdrajcy. poza tym czy u kobiet takie zachowanie jest normalne

Gość gość
Nie rob problemu tylko szukaj mozliwosci i miejsca nadstaw mu zeby ci wyrajbowal ta twoja dziure ale dobrze i wtedy jeszcze raz wycaluj go i umow sie z nim na nastepny raz,a na pewno nie porzalujesz

Gość real johny bravo
prowo -1/10, nie wczuwajcie się :)

Gość gość
teraz dostaniesz opryszczki i się wyda :D

Gość gość
w ogole takie zachowanie nie jest normalne..facet ma zone caluje sie z męzatką..to jest porazka