Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a propo

str internetowa pobieraczek

Polecane posty

Gość a propo

korzystal ktos z tego?? ostrzegam ze to oszusci, tu na kafeterii ktos wstawil link ja tam weszlam zarejestrowalam sie nic nie pobieralam a dzisiaj dostalam maila ze mam im zaplacic 90 pare zl.

Gość nlkki;
Juz w czerwcu 2009 zaczelo sie trabienie, ze to oszusci i jeszcze ktos sie na to dal nabrac?:O Nie plac im pod zadnym pozorem i nie czytaj ich maili.

Gość a propo
maila przeczytalam odpisalam na niego ze nic nie zaplace bo nie korzystalam z ich uslug. kasowac maile bez czytania? placic nie mam zamiaru bo to napewno tzw cyberprzestepcy. nigdy wczesniej o nich nie slyszalam. czekam na radę.

Gość nlkki;
bylo juz o tym 1000 razy, nawet w tv. Oni zarabiaja wlasnie na tych ,ktorzy sie wystrasza tych ich mailii pelnych paragrafow i placa dla swietego spokoju. Nie plac i najlepiej ustaw sobie ich adres jako spam.

Gość a propo
dziękuję ci,wypiernicze kazdy ich mailalbo nawet zmienie konto na pocztę

Przeczytaj umowę. Rejestrując się zgodziłaś się niejako na ich warunki. Szybko napisz, że rezygnujesz, bo tam do iluś dni można zrezygnować i spokój. A jak już czas przekroczony, to i tak im nie płać. Pół Polski jest w takiej sytuacji. Był o tym ekspres reporterów kilka razy i można coś tam zrobić. Najlepiej, jakbyś była niepełnoletnia:)

Gość a propo
DZIEKI, WLASNIE ZNALAZLAM STRONE Z OPINIAMI O NICH OSZUKALI KUPE LUDZI I KAZDY MOWI ZEBY NIC NIE PLACIC, NAPEWNO NIE ZAPLACE BO NIC NIE POBIERALAM. KUZWA JACY ZLODZIEJE