Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunek w drodze :D

NIENAWIDZĘ!!!!!!!

Polecane posty

autobusów komunikacji miejskiej :classic_cool: przychodzę na przystanek 5minut wcześniej, a autobus spóźnia mi się 8minut, przez co nie jestem w stanie zdążyć na kolejny autobus, który przyjeżdża minutę przed czasem(widziałam go z daleka) :o[cześć] (mój zegarek chodzi dobrze) poza tym połączenia z mojej miejscowości do innych, oraz częstotliwość przejazdu tych kilku linii pozostawia WIELE do życzenia. przez to spóźnienie i zbyt wczesne przyjechanie busa musiałam iść pół godziny piechotą do miejsca docelowego, w tym czasie zaczął lecieć deszcz :o - gdy dotarłam na miejsce, okazało się, że od 10minut jest zamknięte. [wściekły] cała fryzura mi się poczochrała od wiatru, który wiał niemiłosiernie i makijaż mi się rozpłynął w strugach deszczu :o[cześć] ponadto mam ufajdane błockiem buty.

na domiar złego, w drodze powrotnej do domu mijałam faceta, w którym sie kocham potajemnie od paru lat :o:o:o wyglądałam jak koszmar!!! dlatego postanowiłam nie kupować biletów KZK GOP. zresztą już od dłuższego czasu nie kupuję kupiłam kiedyś bilet miesięczny i jeździłam na nim pół roku :classic_cool: zakrywałam palcem nazwę miesiąca i pokazywałam bilet kierowcy. ostatnio były kanary w autobusie i gdy usłyszałam "bileciki do kontroli" zrobiło mi się gorąco, zaczęło mi walić serce i ręce mi drżały. dałam facetowi bilet dwutygodniowy, który miałam w torebce od stycznia roku 2010, porównał z cennikiem tylko, oddał i podziękował! :D

zrobiłam kurs, teraz czekam na egzamin, który mam w połowie maja dopiero! :o mam nadzieję, że zdam za pierwszym podejściem, ale nawet jeśli zdam, to będę znowu musiała do czerwca czekać na wydanie dokumentu :o:o:o jestem skazana na te stare busy, przepełnione śmierdzącymi ludźmi! :(

mam wyczucie, lubie jeździć i ogólnie oceniam siebie na bardzo dobry :D pamiętam o wszystkim, ładnie zmieniam i redukuje biegi, pamietam o migaczach, nie przegapiam znaków drogowych :D jestem skupiona, zawsze szybko reaguje w sytuacjach drogowych :D manewry też mi dobrze wychodzą, poza parkowaniem tyłem równolegle do krawężnika :o jeszcze mam dwie dodatkowe jazdy w dniu egzaminu :D mogłabym jeździć wcześniej.. bo w sumie samochód mam, ale nie jestem ubezbieczona jako kierowca, dlatego jeśli ktoś we mnie stuknie, to bede miec przekichane :D

Gość jakiekolwiek pocieszenie
http://www.atoch uj.pl/autokurnik-czyli-dzien-pasazera-komunikacji-miejskiej/ usuń spację (cenzurka) wejdź i wyżyj się ;D

Gość HGFGH
koleżanka z regionu kzk gop ma najdroższe bilety ja nie kupuję walę na gapę albo detką jadę:P też ich nienawidzę, wię zawsze jestem kwadrans wcześniej:)

Gość Jennifer Love Hawitt
pdole komunikację miejską!!! też jestem ze śląskiego i jeżdże tymi starymi, brudnymi rzęchami! :o nie da się wytrzymać jak do busa włażą śmierdzący potem, starością, brudem i innymi świństwami ludzie! :o na dodatek drące ryja bachory, podejrzane typy, ćpuny, ludzie ze zwierzętami!!! normalnie ocipieć można! wku*wia mnie to, że jestem SKAZANA na pdolone busy, bo na samochód chwilowo mnie nie stać! :o a musze na uczelnie popdalać :o czasem jestem tak nabuzowana, że w myślach modruję kierowce, przeklinam na niego, gnojee i okładam metalową rurą z busa, aż wyzionie ducha!!! oby im obcięli wypłaty i oby wszystkie obsrane kzk gop'y sie spdoliły jak tylko kupie sobie fure, albo skończe szkołe!!!! :o chyba podpale kzk gop i mzkp w nocy!!! tylko tramwajom można ufać, bo są eko und logisch.