Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kslfsss

jestem chora psychiznie pomózcie mi

Polecane posty

Gość kslfsss

mam osobowośc zależną.Chce miec faceta który bedzie nademną dominował który bedzie mną żadziła jednocześnie mnie kochał i dbał o mnie..Chodzi mi przedewszytskim o dominacje psychiczną i tą specywiczną wiec opartą na ulełości i bezgranicnzym zaufaniu...Nie potrafie stworzyc zwiazku znormalnym mezczyzną rozpaczliwie szukam takich..Lubie jak ktoś na mnie krzyczy i webalnie mnie krzywdzi..Potem jak mnie przytula i sie godzint to jest taka dziwna do opisania przyjemność.Raz byłam wtakim zwiazku...Jestem chora..byłam na terapi i nic nie pomaga

Jesli uwazasz sie za chora psychicznie, to raczej nie pakuj sie w zwiazki. To nie sprawi, ze taka choroba minie. Tobie potrzebne sa leki i lekarz.

Gość kslfsss
nie pakuje się w zwiazki bo nie moge znaleźć osoby której szukam

Gość ELizzza20
jedz do grecji i poznaj Albana oni maja wielkie serca ale właśnie dominują niekiedy uderzą ale lekko ze nawet siniaka niemasz tylko szukaj chrześcijanina a takich dużo;D

W Twoich wypowiedziach jest duzo sprzecznosci bo z jednej strony szykasz mężczyzny "dominujacego" mezczyzny, ktory sprowadzi Cie do parteru, a nastepnie piszesz o "bezgranicznym zaufaniu", "krzywdzeniu Cie" i "przytulaniu", "godzeniu sie" - te zachowania sa sprzeczne. Nikt normalny nie chcial by byc w takim zwiazku. Terapia nie pomogla, moze pomoze psychiatra ? Nie pisze tego zlosliwie ale po to bys nareszcie uporzadkowala swoje zycie.

Gość ratunek w drodze :D
znajdź sobie faceta z BORDERLINE :D

Gość kslfsss
wiem ze są sprzeczne niby sprzeczne ale jest magia w tym...Pozornie mnie krzywdzi ale wiem że kocha...jestem chora na maksa

Gość oooooo ja pierdoleeeeeeeee
:D :D :D :D :D:D :D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D :DD:D:D:D:D:D:D