Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżordżina

Pomysły na randke

Polecane posty

Proszę o pomysły na oryginalną randkę z mężczyzną. Nie chodzi mi o schematyczne pomysły typu kino,kolacja, basen czy teatr. Coś co by go zaskoczyło a przy okazji moglibyśmi się lepiej poznac i milo spedzic czas. Dzieki.

Gość ratunek w drodze :D
oglądaj MTV, tam jest taki program o randkach :D ja wybrałabym galerię handlową :D ale w programach TV proponują: gokarty, plażowe pikniki, wesołe miasteczka, zoo, parki wodne, wspólne spa, masaże, jakieś degustacje, zwiedzanie browarów, albo innych ciekawych miejsc w okolicy, wchodzenie na dach wysokiego budynku wieczorem, robienie sobie wzajemnie śmiesznych fotek, nagrywanie filmiku(aparatem/komórką) wspólne robienie jedzenia, jeżdżenie na rolkach, rowerach, granie w kosza, dyskoteki i inne już później udziwnione i ekstremalne raczej: skoki na spadochronie, albo takie coś, że łódka ciągnie paralotnię z dwoma osobami, narty wodne, scianka wspinaczkowa, skate park, KINO, restauracja, wspólne oglądanie filmów i zajadanie się popcornem, można pospacerować po parku, robić coś kreatywniejszego, np. malować wspólnie coś śmiesznego, słuchać muzy i sobie śpiewać razem :D zaproponować rozrywkę w Fun City: bilard, kręgle, darty, automaty - wszystko można, ale to nie może być takie wymuszone.. musi to być coś, co on też będzie lubił, ale gdyby mi facet zaproponował np. granie w GTA na konsoli to bym odmówiła :D hehehe nie lubie takich gier, nawet nie za bardzo umiem grać. ;)

Gość zwisdlugi
pytasz od razu, czy idziemy na ruchanie do ciebie, czy do mnie :)

Gość facet to świnia!!!
weż go najlepiej gdzieś nad wode póznym wieczorem albo do lasu i zrób mu lache randka udana murowana dla niego:)

Gość Tajski Sen
ROMANTYCZNY WIECZÓR DLA DWOJGA Romantyczny masaż to doskonała forma spędzenia czasu z bliską osobą. Relaksacyjna i nastrojowa muzyka, świece, orientalne zapachy oraz dwie profesjonalne masażystki z Azji to wszystko przy lampce wina pozwoli Wam jeszcze bardziej cieszyć się sobą. Program obejmuje: 90 minutowy klasyczny masaż tajski lub 90 minutowy masaż olejkami aromatycznymi, karafka wina, owoce, azjatycki poczęstunek. Tajski Sen ul. Belwederska 9 lok. 2 Warszawa tel. 504040157 www.tajskisen.pl