Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrażliwa24

kupiłam test ciążowy na allegro,, przyjdzie w czwartek

Polecane posty

Gość Wrazliwa24
ja to jestem glupia:O zrobie test - jak bedzie neg to dobrze a bedzie mi szkoda jak bedzie poz to tez zle bochce neg. :O niewiem co ja chce:O wszystko sie plata:o

a po cholere czekasz tyle czasu, jakieś allegro ż eniby bardziej anonimowo? Kupiłabyś w aptece i zrobila rano i bylo by po bólu, przeciez w aptece nie będa się pytac dla kogo to? Może szwagierka Cie wyslala żeby upewnić swoje szczęsliwe przeczucia? Co to kogo? W Rossmanie też sa skuteczne testy, kupujesz nawte taniej i masz z głowy, a tka siedź i czekaj na ten z allegro :o

Gość fghnzg
a kogo w aptece interesuje ze ktos kupuje test ciazowy? ludzie to nie XIX wiek :o

Gość skadi
bravo, ze odwazylas sie sama kupic na Allegro, a nie poprosilas sasiadki (sic!)...

no ale wiecie, a aptece może stac jakaś w kolejce ZNAJOMA, może usłyszeć, potem powie innej kolezance, t apowie matce , matka zrobi bure, moż ebyc afera, chociaz wyłgać można się łatwo, że to nie jej tylko koleżance bo tamta się wstydziła cośtam.... dlatego pewnie przez allegro.

jakie wy jestescie ciemne :o akurat nie mam jak wybrac sie do apteki a jest 4km od mojego domu, ale to juz moja sprawa dlaczego nie mogę dzis ani jutro prywatna sprawa, wiec zdecydowalam sie na allegro a wy juz ze wstydze sie itp zal mi was :O

2 razy juz kupowalam test w aptece ale teraz musialam nie wychadzac z domu poza tym gowno mnie obchodzi kto bedzie a aptece w miescie co ma tysiace mieszkancow boze ludzie :o a matka bury nie zrobi najwyzej skoczy z radosci ze bedzie babcia :)

Gość
a czemu kupiłas na allegro nie masz apteki koło domu?

Gość tvn656565656
żal to mi jest ciebie :O masz 24 lata, zamawiasz test przez allegro, a co jesli nawet kupiłabys w aptece gdzie cie ktoś zna ?:O hahahha przecież nie masz 15 lat, ja pierdole, jesteś żałosna xD

no to o co Ci chodzi, do cholery???? jaki by wynik nie był zdaje sie, że bedziesz zadowolona?

Gość tvn656565656
to gdzie ty w tym mieście mieszkasz, że masz apteke 4km od domu ?:D

''żal to mi jest ciebie masz 24 lata, zamawiasz test przez allegro, a co jesli nawet kupiłabys w aptece gdzie cie ktoś zna ? hahahha przecież nie masz 15 lat, ja pie**ole, jesteś żałosna xD'' lepiej przeczytaj co napisalam :O rozpierdolic mozna sie jak piszecie a gowno wiecie jak jest naprawde :O

a co cie obchodzi gdzie, wazne ze niemam apteki i przez 2 dni w tym dzis i jutro nie mam rowniez auta zeby pojechac dlatego zdecydowalam sie na allegro.

4 km oze to nie duzo ale mam tez inne obowiazki przez allegro bedzie szybciej i wygodniej jesli tylko mialabym mozliwosc to kupilabym w aptece jutro.

Gość tvn656565656
jak nas tak wszytsko gówno obchodzi to po chuj tutaj piszesz ? co my wróżki jesteśmy ? chwalisz się czy żalisz pani z zadupia

Gość tvn656565656
No inne obowiązki, rzeczywiście kupienie testu bardzo czasochłonne, narawde nie masz chyba innych problemów :o "kupiłam test na allegro, bedzie za 4 dni" .. i potem się dziwic, że kafe szwankuje, jak jest zapchane masą takich idiotycznych tematów :D

Albo jesteś tępa albo prowokacja. Faktycznie lepiej zamówić coś co sie dostanie za tydzień . Niz pójść samemu za np. 3 dni :O🖐️.

a ty po huja piszesz jesli masz pisac w taki sposob? do rodziny i najblizszych tez sie tak odnosisz? buractwo u brak kultury, no coz jak sie ma 15 lat i chce sie wyrzyc na kafe to nie dizwie sie,. czesc 🖐️

Gość tvn656565656
nara tępa strzało :D 🖐️