Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarabiam 18 tys. miesiecznie

Jak można robic za 1500 zł? Gdzie wy macie mózgi? Godnosć?

Polecane posty

Gość zarabiam 18 tys. miesiecznie

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7817144,Rynek_pracy_zweryfikowal_oczekiwania_zarobkowe_absolwentow.html hahahahhahahahahahahahaha malo co sie ze śmiechu nie zesrałem Przeciez 1500 zł miesiecznie to 18 tys. rocznie, czyli tyle ile ja mam miesięcznie żenada Nie potraficie założyć własnej firmy? Ciemny naród, szok!

Gość następny temat
to zamiast wydawać te swoje pieniądzole na kafe siedzisz? taki bogacz a nie am godnych rozrywek tylko z ciemnym ludem się zadaje ;D

Gość brzytki gupi beznadziejny
wlasnie o to chodzi ze nie umiem poza tym gdyby kazdy mial swoja firme to kto by pracowal:classic_cool:

Gość kolonoskopia endoskopia
Ja tez sie dziwie takim frajerom w mojej pierwszej pracy zarabialem 960 zł ale po pol roku bylm tak wsciekły,ze walnalem to w kąt teraz mam wlasną firme i moze miesiecznie 18 tys. nie mam, ale mniej niż 11 tys. nie schodze

Gość jak to jest że co 2 pomarańcza
kafe zarabia 20 tyś i siedzi tu cały dzień w wieku 20 lat :classic_cool:

gdyby każdy zarabiał po 20 tysięcy miesięcznie to chleby byś kupował po 100zł za sztukę.....

Gość kolonoskopia endoskopia
to frajera powyżej: mam 35 lat usiadlem na cafe godzine temu, a siedze bo lubie i skrót tysiąc pisze się bez kreski, czyli tys. tępaku biedny

Gość nie mam móżgu i godności
w takim razie, bo zarabiam jeszcze mniej... :o

Gość jasne ..,.,.,.,
tak też miałam swoją firmę wszystko było ok, zarabiałam po 10tys na czysto do momentu aż się coś nie spaprało.. współpracowałam z pewną firmą i zrobili mnie w bambuko, w pewnym momencie brakło na zapłatę podatku 2-3 miesiące, potem reszta opłat i zamknięcie działalności.. zarabiałam po 10tys a zostałam z długiem 20 tys ..

Gość hmmmmo9
czy kiedyś nadejdzie wreszcie taki czas,że ludzie zaczną się szanować? zamiast bluzgać i wywyższać?

Gość edyta 34 Białystok
Jak mozna sie śmiac z kogos, że ten ktoś jest biedny, to jest nieludzkie, powinienieć się wstydzić autorze topiku, piszesz przykre rzeczy, kto powiedzial,ze wszyscy mają byc bogaci, ja np. jestem bardzo biedna, nie mam zdolnosci do zarabiania pieniędzy, nie umiem przebijać sie przez życie, jestem przeciętna - i co, to oznacza,ze jestem gorsza? Nie zrobiłam nikomu nic złego. Skonczylam liceum, pracuje jako sprzątaczka. Czasem tak zycie sie układa.

Gość zycie zycie zycie
autorze to załatw mi taką pracę gdzie bede zarabiała więcej .... w moim małym miescie same spożywczaki gdzie ludzie zarabiają 900 zł ... nie ma w ogole normalnych ofert pracy ... !!!! musialam jechac do GW na produkcje gdzie tam nawet bezpośrednio mnie nie zatrudnili tylko przez agencje i zarabiałam 1500 zł !!! a gdzie na dojazd ????

Gość własna firma i tylko 18 tys?
nie rozśmieszaj mnie proszę :D i to ma być mega zysk? pozdro

Gość to tylko o absolwentach
świadczy - jak są przygotowani po studiach do pracy :P a własna firma? cóż studia nie dają recepty na prowadzenie takiej! trzeba mieć duzo samozaparcia- pracuje się znacznie więcej niz na etacie i często w dużym stresie do tego nikt nie zagwarantuje że 18tys będzie w danym miesięcy in+ czy in- :P więc to nie taki miód jak się pracującym na etatach wydaje - którzy szefowi zawsze "brutto" liczą a strat nie dostrzegają :P

Gość sexowna bruneteczka23
No to pochwal sie cwaniaczku co to za biznes, bo jesli branza ubezpieczeniowa lub piramida finansowa to raczej masz wyprany mozg niz zarabiasz tyle baksow ;) Prawda taka, ze gdybys tyle zarabial nie chwalil bys sie na prawo i lewo ;)

Gość przytomny czlowiek gdansk
do autora topiku: zarabiam troszkę więcej od ciebie i też mam własną firmę. Ale nie wiem, na jakiej podstawie czujesz się lepszy od innych? Wystarczy, że zachorujesz na raka abo zostaniesz sparaliżowany po wypadku - i szybko spokorniejesz. Ja znam takich misiów, co to ura bura szef podwóra, teraz są warzywami, trzeba spod nich wybierać jak spod trzody chlewnej. Wiecej dystansu. Ja tez tak kiedys mialem,ze chodizlem z głowa w chmurach. Teraz z powodu ze mam kase nie robię filozofii, na podstawie której oceniam innych. Parchu.

Gość sexowna bruneteczka23
Zreszta ktos ci wyzej dobrze napisal jak sie konczy z wlasna firma

Gość copernik
własna firma...mam taką i co? o 18 tys pomarzyć można sorry ale założenie własnej firmy nie gwarantuje sukcesu na razie mam zainwestowane kupe kasy, pełno długów a nie wspomne o nerwach po nocach nie śpie tyko myśle co by tu jeszcze zrobić może kiedyś inwestycja się wróci ale gwarancji nigdy się nie ma na dzień dzisiejszy moi pracownicy zarabiaja więcej ode mnie a ja czasem sobie myśle czy nie lepiej byłoby u kogoś za te śmieszne wg autora 1500:O

Gość brzydki,gruby,z celulitem
a ja kurwa tez zarabiam jebane 1500 zl i nie mam kasy na pierdolony kredyt.

Gość poprawiam przedziałek
ale spoko, wszystko można ale z wolna i ostrożna , do mnie przynoszą to co zwinęli w pekaesie albo w pkp śpiącym podróżnym i mnie nie interesuje skąd albo dlaczego komórka jest bez zasilacza , płacę za każdy towar 20 zł. i nie wnikam skąd to jest , przynoszą i wypłacam 20 zł. za towar a ile na tym zarobię to moja sprawa

Gość unc unc unc unc unc unc
czysta prowokacja... nie wiem co ma 1500 d godnosci, godny człowiek zgodzi sie na prace za kilkakronie mniej, zeby wyzywic rodzinie, praca nie hanbi, wspolczuje ludziom o ak niskich zarobkach, bo ja jako studentka dostaje ponad 2 razy wiecej, co nie wystarcza mi na jedna osobe...

Gość sa ludzie ktorzy wola zarabiac
mało, a robic to, co lubia, albo pracowac z fajnymi ludzmi. Dla kazdego co innego jest wazne. Sa tez tacy, ktorzy nie lubia niepewnosci i nerwów, zwiazanych z prowadzeniem firmy. A do godnosci sie to ma nijak.

Gość ja2222111
ja zarabiam 1100 zł i co??? a jestem pielęgniarka!!!!