Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOK0000

MOJA MATKA JEST OKROPNA

Polecane posty

Gość STOK0000

nie wiem, czy to moze jest moja wina, czy nie :O ale wkurza mnie i zarazem irytuje, jak np kupi więcej soków to je chowa w szafce na klucz, kupi czekolad kilka to też są zamknięte, ostatanio kupiłam dwa odświeżacze powietrza i też je zamyka na klucz, żebym przypadkiem ja nie używała ich i nie zużyła :O to jest jakieś chore..! mam młodsze rodzeństwo i wiem, ze przed nimi ne chowa nic, bo ja znajdę raczej coś jak ona nie schowa na klucz, a oni nie, są mali. rozumiem, że nie chce aby wszytsko naraz np zjesc, ale czuje się jak idiotka! kiedyś kupiła 4 soki w kartonie, wzięłam jeden na wf i drugi jakoś w przeciągu tygodnia( były schowane w piwnicy) to potem tych dwóch już nie było, bo znalazłam je za jakiś czas w szafie pod zimowymi ubraniami!!!!! aż się płakac chce..! mój brat dostał cyfrówkę na komunię, to jak chce zrobic w domu jakieś zdjęcie to muszę ją błagac bo jest zamknięty i schowany ! i często z tego co ona chowa ja nie dostaje nic! widze tylko w koszu papierki! chowa przede mną swoje apaszki, podkoszulki gdybym się chciała pożyczyc, dodam, ze to nie jest prowokacja!!!!!!

moja jest lepsza.. myszkuje wszystko - kubki ze smietany, wiaderka pojemniki z lodow :O - bo sie przydadza:O smietnik mam w domu :O mozna tu wsztstko znalesc upchane po szufladach a i nowe rzeczy chowa na''lepsze czasy'' jakby miala ze 3 zycia przed soba :O choreee:O

Gość jaka matka taka corka
:D

Gość moja kiedys sie bulwersowala
jak mi cos kupila z ubrania albo ja sama sobie, ze od razu zakladam hehe a co ma sie odlezec i nabrac mocy prawnej?? Albo z textem wyskakiwala, ze to nowe to na niedziele do Kosciola :D:D:D Smieszne to jest, ale potem jak juz na swoim bylam i sobie cos kupilam, to mialam taki odruch, ze kladlam na polke czy do szuflady i ''musialo'' odczekac swoje zanim zalozylam :D teraz juz tak nie mam :D