Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se, Jedna

Zrobic to dla niego czy nie

Polecane posty

Gość taka se, Jedna

Zastanawiam sie czy z okazji imienin wlasnorecznie uszyc i wyhaftowac facetowi koszule. Wiem ze jemu sie takie podobaja. Ale dla mnie to kuuuuupa roboty, bo nie umiem na maszynie :) Poswiecic sie dla niego, czy nie? Fajny prezent? Pytam Panie i Panow :)

Gość poświęć się
🖐️

Gość taka se, Jedna
No dobra, to chyba sie poswiece :) Nie moge kupic, ta koszula ktora sie mu podoba ma na dodatek specyficzny kroj, a poza tym, jak juz robic... to robic :)

Gość nietaka mokra włoszka20
ja bym sie az tak nieposwiecala dla faceta , wolalabym upiec jakies dobre ale proste ciasto jesli lubi ,

Gość deser to deser
tylko jeśli nie umiesz szyć na maszynie, to jest ryzyko, że ten prezent może Ci się nie udać...

Gość taka se, Jedna
ciasto pieklam mu w te sobote :) kwestia jest taka, czy zrobic mu te koszule, czy cos innego wlasnorecznego, ale mniej pracochlonnego. Jesli jednak duzo osob napisze, ze bardzo chcialoby dostac cos takiego od 2ej polowki, bo to cos nietypowego i fajnego to sie jednak poswiece :) zastanawiam sie po prostu czy ten pomysl sie Wam podoba, czy "po kij szyc koszule, skoro mozna kupic w sklepie, a hafty sa wiesniackie" ;)

Gość taka se, Jedna
deser to deser - ale umiem szyc recznie , poza tym kroj jest prosty. tylko mnostwo podwijania

Gość deser to deser
aaa to jeśli umiesz szyć ręcznie, to moim zdaniem, prezent jak najbardziej OK :)

Gość taka se, Jedna
Moze nie rewelacyjnie, ale na 100% wiem, ze jak sie przyloze to dam rade i straszyc nie bedzie :)

Gość podbiiiiiiiiiiiiiiiiiijam
;) no?