Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki90000

Jak wybić sobie dziewczyny z głowy

Polecane posty

Gość niewidoma
Z tego co pamiętam to masz chyba 170 wztostu??? Ja kiedys poznałam 23 latka, który miał 156 także on był naprawdę niski...

Gość brzydki90000
widzę że nie tylko ja mam problem z tym nie każdy rodzi sie ciachem z bogatą rodzinką i ma wszytsko samochód piękno i wszytskie dziewczyny, jakie chce obraca i bzyka( nie chodzi mi o seks ale taki przykład bo to niby jest marzenie każdego faceta, dobre zarobki fajny samochod i kobiet multum) zaakceptowałem to że jestem brzydki tak musi być ktoś musi być piękny i brzydki ale tak niestety człowiek został stworzony że chce kochać i być kochanym ale niestety nie każdy może tego doznać i głównie mi chodzi o to jak tu nie zwracać uwagi na kobiety, nie patrzeć na nie i nie marzyć o nich bo to nieosiągalne ale to w naturze jest tak że popatrzysz tak już jest a ja chce to jakoś przezwyciężyć, wszystko by było ok dla mnie gdyby nie było kobiet

"Z tego co pamiętam to masz chyba 170 wztostu??? " I co z tego nawet takie 155-170 cm wolą 180cm+ więc mój wzrost nie wiele tutaj robi :D.

Gość niewidoma
Hehe:) Na to, że nie będzie kobiet to nie liczyłabym...

Gość niewidoma
Niższe kobiety raczej nie wolą tych 180+

Gość niewidoma
Chocby facet mojej przyjaciółki ma 170 :)

Gość brak dziewczyny - zle
brzydka dziewczyna, tez zle. Ladnie tak wybrzydzac?

Gość niewidoma
23 lata

/brzydka dziewczyna, tez zle. Ladnie tak wybrzydzac?/ Co ludzie was tak naszło z tym użalaniem się ?:O /23 lata/ Tylko pogratulować , wyjatki się zdarzają :D

Gość niewidoma
Nie marudz! Niskie kobiety tez nie mają łatwo! Wszędzie pełno zdjec modelek z długimi nogami! Choc my kobiety przynajmniej obcasy mozemy załozyc :)

/Choc my kobiety przynajmniej obcasy mozemy załozyc/ Może niscy faceci sie doczekaja również czegoś pomysłowego wtedy będzie równowaga :D.

Gość bgh th
ale co wy gadacie, jest tyle brzydkich kobiet ze kazdy znajdzie jakas dla siebie, nie mozecie liczyc na stada bab uganiajace sie za wami ale zone na pewno se znajdziecie a do niskiego- to ty od teorii ze 170 cm facet nie moze prowadzic samochodu? :D smieszny jestes, wzrost to nie ma nic do rzeczy jesli masz ladna twarz, ile ja bym dala by zwrocil na mnie uwage jedem przystojniak o wzroscie 160 cm.... ehh

Gość niewidoma
Ja byłam kiedys taka zdesperowana ze chciałam się "wydłuzyc" metodą ilizarową, ale przede wszytskim koszty mi na to nie pozwalają...

/to ty od teorii ze 170 cm facet nie moze prowadzic samochodu? smieszny jestes/ Chyba mnie z kimś pomyliłaś :O nie jestem od żadnego samochodu... /taka zdesperowana ze chciałam się "wydłuzyc" metodą ilizarową/ Ja wcale nie narzekam na swój wzrost , lata przyzwyczajeń :D

Gość bgh th
jest tu taki, co twierdzi ze facet o wzroscie mniejszym niz 170 cm wiec juz 169 nie moze prowadzic samochodu bo jest na to za niski nawet jesli to nie ty to i tak jestes smieszny, bo 170 cm facetow jest od groma i ciut ciut wiec nie jestes niczym niezwyklym

Gość niewidoma
Ja tez nie narzekam na mój wzrost... w szpilkach

Gość bgh th
a ile masz cm niewidoma?

Gość niewidoma
Zaledwie 160 :(:(:( i kto tu ma gorzej?

/ bo 170 cm facetow jest od groma i ciut ciut wiec nie jestes niczym niezwyklym/ Heh to zależy gdzie mieszkasz ja się obracam w środowisku wysokich może 2-3 kolesi jest mojego wzrostu :D

Gość bgh th
buahahhaaa, ja mam 162 wiec w zasadzie tyle co ty i uwazam ze to swietny wzrost dla kobiety :) chyba masz za malo problemow zeby sie martwic czyms takim? taki wzrost jest idealny dla kobiety no i facet jak tyle ma to tez nie koniec swiata

Gość bgh th
jestem niski- tu gdzie mieszkam na ulicy prawie co drugi taki jest, to normalne miasto, a jesli u ciebie wiekszosc jest wysoka to tylko dobrze, wyrozniasz sie :D zreszta, jak pisalam ja mam 162 a podoba mi sie bardzo facet ktory ma 160, nie widzie w tym problemu (oby on tez :P )

Gość brzydki90000
widzę żę temat wzrostu się woził no w sumie to ja też jakoś taki wysoki nie jestem 176 cm u faceta faktycznie jak jest niski to problem wiekszy niz jak dziewczyna jest niska bo w sumie z jedna cech przystojnego faceta to wysokość ale ja tam o przystojność to nawet nie myślę. Dobrze że są Kobiety ;) bez śwat nie byłby piękny to w końu kwiat ;) ale dla niektórych ten kwiat jest zbyt piękny i nieosiągalny i dla takich też powinno coś być by odnaleźli spokój

Gość niewidoma
brzydki90000 wyjasnij nam szczerze, dlaczego uwazasz, ze jestes taki brzydki i dlaczego z tego powodu chcesz uciec przed zyciem