Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki90000

Jak wybić sobie dziewczyny z głowy

Polecane posty

Gość bgh th
autorze, spokojnie znajdzesz kobiete, mowie ci jest tyle brzydkich ktore sa zdesperowane niski- czlowieku, mysl racjonalnie, nie za maskotke, chcialbys byc taki jak wszyscy inni? bo ja nie, dobrze miec ceche ktora cie wyroznia i wiadomo nie czyni potworem jak np 3 reka, ale wlasnie taka normalna cecha jak wzrost powienienes byc dumny i uczynic z niej swoje atut, np ja jestem drobna i szczupla i mam maly biust, ale zamias jak reszta jeczec narzekac, nosic jakies push upy pancerne ja uwazam ze w swiecie silikonow jest to moja zaleta, wyrozniam sie i bardzo dobrze, taka jestem i nie zamierzam z tego powodu rezygnowac z zycia i przyejmnosci, nie nosze stanikow itp no i jakos nie zauwazylam zeby mnie z powodu malego biustu przesladowano, moj biust to jakbys wzial w reke taka pomarancze ciut wieksza niz srednia :P :P

Gość niewidoma
Nawiązując do tego zdjęcia- czyżby odnalazł się ojciec Joli R.???

Gość taki jede koles
Ja tam myślę że po prostu trzeba wykazać zainteresowanie jakiejś kobiecie. oczywiscie na swoim poziomie bo wiadomo ze jak za laska sie ugania 10 "lepszych" kolesi to ciężko tu o rywalizacje ,ale są też takie za którymi nikt się nie ugania i nie koniecznie są one brzydkie tylko może "smutne" . wyraz twarzy też wiele daje, przyciąga i odpycha sam jak widzę wiecznie naburmuszona, smutną , bez wyrazu dziewczynę to widzę jak to urodzie szkodzi . Jak znajdziesz laskę która czuje się samotna ,a jest takich wiele i się nią zainteresujesz to możesz coś zdziałać. Oczywiście trochę kasy trzeba mieć na ewentualne: ciastko czy piwko postawić itp. Najlepiej to znaleźć laskę która przeżywa to co ty teraz wspólne smutki też zbliżają :) pozdr

/powienienes byc dumny i uczynic z niej swoje atut,/ Przecież ja się nie żale , każdy chciałby być wyższy bądź tez mieć wiekszy biust :P /Nawiązując do tego zdjęcia- czyżby odnalazł się ojciec Joli R/ Może to jej brat bliźniak ?:D

Gość autorze - brzydki90000
jezeli szukasz spokoju jak sam piszesz to zainteresuj sie duchowoscia np. buddyzm a nie du py szukasz :) Annonim

Gość niewidoma
Chyba Cię autor topiku posłuchał i poszedł medytowac, bo słuch po nim zaginął....

Gość TH is IT OM
TRZEBA POGODZIĆ SIĘ Z LOSEM I MIEĆ NADZIEJĘ

Gość do - niewidoma
oby to chodzilo o medytacje - w sumie dziewczyny to i tak same klopoty :) meczyc sie i znosic te fochy ehh :/

Gość TH is IT OM
Sam jesteś chory ? Ja jestem brzydki. Człowiek powinien pogodzić się z losem ale kto co się wydarzy.

Gość niewidoma
Nie sądzę, że dziewczyny to same kłopoty, ale ja raczej nie mam doświadczenia w bliższych relacjach z nimi także jestem zmuszona uwierzyc Ci na słowo :P

Gość miśk..a
jak wybić sobie dziewczyny z głowy?... Jest na to kilka sposobów. 1. Zostań gejem, 2. Odwiedź Rydzyka, 3. Zwykły młotek czyni cuda...

Gość TH is IT OM
Ja nie wiem czy was tak ciągnie do dziewczyn ? Jak ktoś od urodzenia wie że jest brzydki to powinien się już dawno pogodzić z tym faktem

Gość brzydki90000
Źle mnie zrozumieliście chodzi mi o spokój życiowy, jesli nie mogę mieć kobiety która mnie pokocha za to jaki jestem (np anie ile mam kasy) bo kryć sie nie będe chicałbym mieć dziewcyzne która by mnie kochała takie coś co każdy z nas potrzebuja nawet tacy goscie macho co zaliczaja laski raz po raz kiedys sobie uswiadomuja ze to nei to i potrzebuja to jedna ale jest za pozno. Jestem brzydki dlaczego? Mój wygląd mówi sam za siebie, nawet od kilku dziewczyn dostałem taką opinie, a do jakiej dziewczyny coś zagadam to jakieś uniki typu a sorki musze sie uczyc albo dzis nie mam czasu to wiadomo ze olewka i szkoda sie pchac, i tak zawsze jest, i do tego dziewczyna ktora mi sie najbardziej podoba, powiedzmy ze czuje cos do niej mocno od 3 lat po prostu nie ma szans bo mi powiedziala ze chce zebysmy byli przyjacilmi ze nie czuje do mnie tego czegos ( to "coś) ale ja sie domyslam ze chodzi o wyglad ze sie jej nie podobam ale nie powie mi tego bo mnie lubi bo jestesmy kumpelami od paru lat ale niestety życie. Być gejem??? nie nie nigdy duchowość ;)? heh nie bardzo nie jestem godnym przykładem samobójstwo? myślałem o tym często ale są rodzice i nie chciałbym zrobić im przykrość. Zawsze marzyłem o przypadkowej śmierci, takiej z zaskoczenia, pragne tego jak nigdy dotąd niczego oprócz mojej Aiszy ;)

Gość TH is IT OM
sducfucfgeiuo

Gość TH is IT OM
Czyli się penisie nie pogodziłeś że jesteś brzydki ?

Gość do - niewidoma
no z tym ze same klopoty to oczywiscie zartowalem:) sa tez plusy:) Annonim

Gość TH is IT OM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Darker, nie przypuszczałam, że jednak znasz się na kobietach..tzn. na ich miseczkach:D

Gość bgh th
nie zna sie

To nie jesteś jednak prawiczkiem? No bo wiesz, zabrzmiałeś niczym ogier:D intymna geografia kobiety:D

Darker, to w takim razie nie wybiłeś sobie kobiet z głowy...a tu jakiemuś próbujessz doradzić.

Jakaś cisza nastała..wystraszyłeś się tego ogiera? Nie martw się, nie będę sprawdzać:D

Ej , jednak dzielnie trwasz:D To dobrze, że książki czytasz..bo nawet gdyby co..może wykorzystasz tę wiedzę książkową...To jaką przeczytałeś ostatnio?:D