Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Rozruszajcie wreszcie kafe bo dnia na dzień tu jest gorzej!

Polecane posty

Odnoszę wrażenie, że same ćwoki tu siedzą, żadnej fajnej prowokacji, żadnego podszywu nawet fajnego nie ma! Co z waszym poczuciem humoru? Same wybory i smoleńsk i jakieś inne goowna :o

Gość same ćwoki tu siedzą
to i mądrzy dali sobie spokój, ustępując miejsca :O

mogę :D ale po co skoro to możecie zrobić wy :P zwykle jak tu wchodziłam to nie wiedziałam, który temat czytać najpierw bo było ich w chooj :D a teraz dno...

różowy na to nigdy nie jest się za starym :D podszywów mi brakuje ale tych inteligentnych a nie tych o sraniu do ryja...

no to nie zwalaj wszystkiego na innych :D może wygrali życie to już tu nie muszą siedzieć :classic_cool: a Ty,Mintaju do łóżka marsz,jutro matematyka musisz sie wyspać :classic_cool: :P a jak Ci poszedł dzisiejszy test? zdradzisz mi? ;)

Gość glen b
wolę jeść kupę

Milky- no nie był bardzo trudny, ale dla mnie wszystko co wiąże się z jakimkolwiek wysiłkiem umysłowym jest trudne, więc sama rozumiesz :classic_cool: hm....a spać? hehe :classic_cool: :P Ty jesteś tu porządna nie ja :P

Okrutna ale ciągle mi mało :D a tak ogólnie tamten topik był o charakterze stwierdzającym stan rzeczy ten ma na celu wzbudzenie w was poczucia winy :D różowy, żonę wygoń do garów, szarańczę zaknebluj i już mozna tworzyć :D

rozumiem,rozumiem,zauważyłam ;):classic_cool: Ty jesteś tu porządna nie ja -taaaa :classic_cool: ja i tak wolałabym mieć jutro ten test niż siedziećdo czwartej w budzie 😭

co Ty,to kupy w wersji light,on to bardzo szybko spala i produkuje nowe,jeszcze chudsze od poprzednich.:classic_cool:..przecież jak ciągle je tą samą kupe to ona musi być bardzo przekupiona :O to znaczy przerobiona.....no chyba,że je kupy z ulicy no to co inneego :P

milky- co? jutro matma! nie wiesz co mówisz, lepiej idź do szkoły niż na mój test:classic_cool: jutro to w sumie nie bede musiała mysleć bo i tak nic nie wiem :( więc będe zaznaczać tak; ene due rike fake i np trafiło na odpowiedź "b" :classic_cool:

taa no wiem,że matma,u mnie aż dwie i sprawdzian do tego :O wolałabym ten test i to strzelanie :P ja teżswego czasu to praktykowałam...:classic_cool: ale na szczęście umiałam odpowiedzieć na pytania z biologii :D

i majca rok temu była też dość łatwa..na czymś tam poległam ale za to procenty umiałam :D

ale mi nie chodziło o matematyke i Twoje umiejetności z nią zwiazne.... tylko % :classic_cool: teraz już chyba rozumiesz :P

o matko! takie rzeczy tam były??? 😭 ja wiem tylko ze pole koła to pi er kwadrat :classic_cool:

ale ja nie umiem innych % :( :classic_cool: teraz już chyba rozumiesz -od początku rozumiałam :classic_cool: zresztą jak zwykle :classic_cool: to pi er kwadrat -naprawde? to pi er to mi sie skojarzyło jak pier....

no jak takie już były to lepij przygotuj sie na inne :classic_cool: ;) może coś z genetyki wam wrzucą :P

jeszcze były równania chyba,też rozwiązałam ;) równania i procenty to jedyne co umiem...zapomniałam jakiegoś tam wzoru na stożek coś tam już nie pamiętam

pierdolić? :classic_cool: och nie jakie Ty masz skojarzenia! :P a tak poza tym te przyrządy typu ołówek były potrzebne? bo jak na razie mam tylko ekierkę w stanie "lekko" zaniedbanym :classic_cool:

pie**olić? -obyśjutro tak trafnie zgadywała,to będzie wszystko git :classic_cool: noo,ja mialam wszystko kilka długopisów,linijke,dwie ekierki,cyrkiel,kątomierz,ołowek,gumke...wiesz,chciałam w jakiś sposób sie zabezpieczyć ;)