Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

Rozruszajcie wreszcie kafe bo dnia na dzień tu jest gorzej!

Polecane posty

łuuuhuuuuuuuuuuu...tak,wiem,kogo to ja nie strasze? :( a serio,skoro ja Cie strasze,to co dopiero jak ktoś będzie naprawde Cie straszyć..ja to pikuś...pani pikuś :classic_cool:

och też musze o tym pomyśleć!hehh :classic_cool: ale chyba i tak zastosuję zasadę ene due rike fake :P

ene due rike fake glen be połknął swoją srakę...:D kurde ten glen to jużjest wszędzie i nawet na moje skojarzenia wpływa 😭

no bywają lepsze,ale jestem za kulturalna i przyzwoita,żeby je upubliczniać :classic_cool: a na dowód zapodaj swoje lepsze :P:P

ja już mam...klucz do zamka..to nasuwa mi osobiście wiele skojarzeń :classic_cool: ale dobra..dla Ciebie..niech będzie........smród :classic_cool: sorry,ale to pierwsze,co mi przyszło do głowy i "nadaje się" chyba że wolisz ten klucz :P

oczywiście że klucz :classic_cool: więc powtórzę po Tobie że jednak nie bede upubliczniać mych skojarzeń, lepiej nie :classic_cool:

nie wycofuję sie tylko nie bede mówić co mam na myśli... no wiesz ten klucz do zamka:classic_cool: a tak poza tym milky Ty chyba w nocy myślisz trochę inaczej niż w dzień :P matmy sie ucz :P

a tak poza tym milky Ty chyba w nocy myślisz trochę inaczej niż w dzień - jak mam to rozumieć?? wiesz,w nocy to ja sie rozbudzam dopiero :P ale dzisiaj sie strasznie nie wyspałam... nauka mi nic nie da już teraz :(

no ja też bo poszłam o 2 czy tam 3 i wiesz jeszcze ten test :( :classic_cool: milky, z tą matmą to tak jak ja - idź na żywioł :P

a co niby robie? :classic_cool: no tak,jest jeszcze druga możliwość - nie iść wcale :P ale teraz to odpada :( a ja wstałam wczoraj o 5 i dzisiaj o 6 a jutro o 7 :(