Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoskaaaa

Bolące nerki :(( !!

Polecane posty

Gość Ktoskaaaa

Bolą mnie nerki od jakiegoś czasu dzisiaj okropnie mnie zaczęły boleć o 16 i do teraz,że nie mogę się zgiąć ustać paru sekund i jak się położę to już nie wstanę :(( Nie wytrzymam tego bólu .. Do lekarza wybieram się za tydzień Macie jakieś sposoby na bolące nerki??? Pomóżcie!

Gość do lekarza za tydzień???
Żeby za późno nie było, znam ten ból i powikłania.... Na razie weź ze 3 tabletki nospy i postaraj się wygrzać... Lekarz napewno da Ci antybiotyk...

Gość 222222
leć do szpitala albo lekarza co przyjmuje na jakimś dyżurze, może masz kamienie na nerkach... chyba że chcesz się męczyć to czekaj tydzień :o ale nie wiem czy wytrzymasz...

Gość Ktoskaaaa
wiecie co moja mama mówi że to przez dojrzewanie mnie bola nerki lol nie wiem czy to prawa bo niby jejjej koleżanki córka tak miała ppowiedzcie czy to prawda?? moja mama pracuje w aptece mówie ze jej zeby kupila jakies tabletki czy cos na bolace nerki ale ona mówi zebym ''gola nie chodzila'' chodzi o to ze z krótkim rekawkiem ;/ zal mnie to strasznie wkurwia cały dzień z nią się kłóce i mówi mi z ironią zebym WIECEJ SOLI JADŁA!! nie wytrzymuje