Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloryfikacja bólu porodowego

Siostra cos ukrywa...

Polecane posty

Poroniła juz dwie ciąże i teraz dalej stara sie o dziecko, mówi ze juz wszystko ok jednak od 2 lat dziecka nie mają:( widze ze jest przybita, nie chce rozmaiwaic na ten temat ja tez nie ciągnę bo to delikatny temat ale jak myślicie - czy ona i szwagier mają jakiś trwały problem :( boję sie o nią strasznie

chcialabym zeby miała i ona tez ale sie zastanawiam czy ma jakis problem - jak myslicie dziewczyny - bo nie chce z nią tego temaru poruszac

Gość JonatanJustus
Bądźcie chudzi i biedni, rodźcie wiele dzieci, zbędne rzeczy oddajcie organizacjom Kościelnym, dużo się módlcie, a zaznacie życia wiecznego... Nie toleruję grubasek, nieodpowiedzialnych matek, osób usuwających ciążę, osób zmieniających płeć, osób posiadających koty, osób rozmyślających podzas Mszy o niebieskich migdałach, osób rzucających mało na tacę.....

Widocznie nie ma do ciebie zaufania, skoro nie mówi ci o swoich tajemnicach :O I wcale się jej nie dziwię :O :O :O Mi na pewno by powiedziała :O :O Mam też prawo nie tolerować kogo chcę :O :O :O

Gość jania to jest złoty
a to dobre : 'mi na pewno by powiedziała':D:D

Gość no to up
jania spietalaj z tego topiku :O idz rob dzieci bo tak ma byc a wio

szanuję i dlatego nie pytam ale was sie pytam czy to moze byc cos naprawde powaznego ejsli przez 2 lata nie mogą zajść w ciązę? co moze byc przyczyną

Gość nie martw się o to
dajcie spokój, lepsze tu na tym topiku są posty Jani niż autorki, która albo robi sobie zarty albo ma specyficzną naturę wciskania nosa w nie swoje sprawy :O

"Przez dwa lata nie mogą zajść w ciążę" :O :O Niezbyt rozumiem, dlaczego użyłaś liczby mnogiej... :O Przecież to TYLKO kobieta może zajść w ciążę :O :O Moim zdaniem siostra nie chce, by jej intymne sprawy były roztrząsane przez gawiedź :O :O Odrobiny taktu życzę :O

nie wiem czy Twoja siostra sie gdzies leczy czy nie, moze zaproponuj jej forum z tematem dla starajacych sie- zawsze w grupie razniej, tam otrzyma wsparcie i dobre porady od doswiadczonych staraczek co do pytania czemu nie moze? nie wiem, moja szwagierka stara sie juz 6 lat o 2 dziecko i tez nie moze zajsc w ciaze... czasami jest jakas blokada, czasmi jakies fizyczne powody kobiety albo mezczyzny itp itd

Gdyby siostra chciala tu pisac to by pisala, moze nawet by sobie nie zyczyla bys pisala o niej... :(

Gość daj im spokoj
lepiej zrobisz, bo nic jej nie pomozes,z no chyba ze chcesz im to dziecko sama urodzic ;/